ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Impact Wrestling 2/2/2017: Οι DCC κάνουν κουμάντο


Οι DCC σκόρπισαν για άλλη μια φορά τον πανικό στο Impact. Νέος X-Division Champion ο Trevor Lee. Κέρδισε τον Jeff Hardy και θα παλέψει με τον Eddie Edwards για τελευταία φορά ο Lashley.


Οι Hardys άνοιξαν το επεισόδιο και ο Matt είπε ότι θα κυνηγήσουν όλους τους Tag Team τίτλους του κόσμου. Ο Jeff είπε ότι θα προκαλέσει τον Lashley για το TNA World Heavyweight Championship. O Lashley αποδέχτηκε την πρόκληση του Jeff.

O Jeff έκανε δύο Swanton Bombs αλλά ο Lashley κέρδισε με δύο spear. Μετά τον αγώνα, ο Eddie Edwards προκάλεσε τον Lashley να του δώσει ρεβάνς. Ο Lashley δέχτηκε.

Τα νικηφόρα αποτελέσματα για την Brooke δεν συνεχίστηκαν, καθώς η Maria της κόστισε τη νίκη στον αγώνα με την Sienna.

Οι DCC προκάλεσαν την Decay σε Falls Count Anywehere Match. Οι DCC πήραν τη νίκη με Piledriver του Bram στον Crazzy Steve σε τραπέζι.

O Drew Galloway είπε ότι θα υπερασπιστεί το Grand Championship κόντρα σε οποιονδήποτε. Ο Moose ανταποκρίθηκε αλλά ο Galloway είπε ότι έχουν παλέψει πολλές φορές και ότι έχει βρει ήδη αντίπαλο. Ο αντίπαλός του ήταν ο Rob Ryzin, τον οποίο ο Galloway κέρδισε εύκολα στον πρώτο γύρο.

O Trevor Lee προκάλεσε τον DJ Z για το X-Division Championship σε Ladder Match. O Lee εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του DJ Z στον αστράγαλο και κατέβασε τη ζώνη για να γίνει ο νέος πρωταθλητής.

O Tyrus προκάλεσε εκ μέρους του Eli Drake τον τραυματισμένο EC3 σε αγώνα. Ο EC3 βρήκε τον τρόπο να κερδίσει, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση. Τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκαν οι DCC οι οποίοι επιτέθηκαν αρχικά στον EC3 κι έπειτα στον Tyrus και τον Drake.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 2/2/2017

- Ο Lashley κέρδισε τον Jeff Hardy (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)
- H Sienna κέρδισε την Brooke
- Οι DCC κέρδισαν την Decay
- Ο Drew Galloway κέρδισε τον Rob Ryzin (παρέμεινε Grand Champion)
- Ο Trevor Lee κέρδισε τον DJ Z (νέος X-Division Champion)
- O EC3 κέρδισε τον Eli Drake

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 2/2/2017: Οι DCC κάνουν κουμάντο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top