ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Impact Wrestling 23/2/2017: Αποτυχημένος γάμος


Μόνο ομαλά δεν εξελίχθηκε ο γάμος του Braxton Sutter με την Laurel Van Ness, με την Allie να κλέβει τον γαμπρό. Κέρδισαν κι άλλους τίτλους οι Hardys. Επέστρεψε κι επιτέθηκε στον Moose ο Cody Rhodes.


Οι 7 θεότητες είπαν στον Matt Hardy ότι θα μεταφερθεί στην Αίγυπτο. Επειδή υπήρχε κίνδυνος να χάσει τις δυνάμεις του, τις μετέφερε στον Jeff Hardy και άγγιξε τον Vanguard One για να τηλεμεταφερθεί.

Ο Cody Rhodes επέστρεψε μαζί με την Brandi και κάλεσε τον Moose στο ρινγκ. Ο Cody έδειξε να ζηλεύει αλλά είπε ότι αστειεύεται. Τελικά δεν αστειευόταν καθώς επιτέθηκε στον Moose.

Ο Eli Drake πρότεινε στον Tyrus να ξαπλώσει και να κάτσει να χάσει. Ο Tyrus αρνήθηκε. Ο Drake χτύπησε τον διαιτητή και προκάλεσε DQ. O Tyrus τον έπιασε από τον λαιμό και ο Drake του είπε ότι θα του δώσει περισσότερα χρήματα. Ο Tyrus τον αγκάλιασε και τα βρήκαν.

O Matt Hardy επέστρεψε ως βασιλιάς με νέα βάρκα για να βάζει με τον Jeff τους τίτλους που θα κερδίσουν. Τα δύο αδέρφια άγγιξαν τον Vanguard One για να τηλεμεταφερθούν.

Η Jade κάλεσε την Rosemary και την προκάλεσε να αγωνιστούν μια τελευταία φορά σε Last Knockout Standing Match. Η Rosemary δέχτηκε.

Ο Jessie Godderz κέρδισε τον Bram παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κόντρα στους DCC και απέκρουσε την επίθεση του Bram και του Kingston μετά τον αγώνα.

Οι Hardys πήγαν για το Mid-Atlantic Championship και το κατέκτησαν κερδίζοντας τους αήττητους για 12 χρόνια Mathis & Rage.

O Josh Barnett έκανε το ντεμπούτο του στο Impact και κέρδισε τον Bad Bones με submission.

O Trevor Lee κέρδισε ύπουλα τον DJ Z για να παραμείνει X-Division Champion. O DJ Z επιτέθηκε στον νικητή μετά τον αγώνα αλλά ο Lee με την βοήθεια του Shane Helms πήγε να τον τραυματίσει. Ο Andrew Everrett ήταν αυτός που έσωσε τον πρώην X-Division Champion.

Ο γάμος που οργανώθηκε για τον Braxton Sutter και την Laurel Van Ness δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Sutter αρνήθηκε να παντρευτεί την Laurel και είπε ότι αγαπάει την Allie. Τότε άρχισαν όλοι να πλακώνονται μεταξύ τους. Στο τέλος έμειναν όρθιοι ο Sutter και η Allie και φιλήθηκαν.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 23/2/2017

- Ο αγώνας Eli Drake vs Tyrus έληξε με Double DQ
- O Jessie Godderz κέρδισε τον Bram
- Οι Hardys κέρδισαν τους Mathis & Rage (νέοι Mid-Atlantic Tag Team Champions)
- Ο Josh Barnett κέρδισε τον Bad Bones
- O Trevor Lee κέρδισε τον DJ Z (παρέμεινε X-Division Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 23/2/2017: Αποτυχημένος γάμος Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top