ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Impact Wrestling 9/2/2017: Αδερφική προδοσία


Ο Davey Richards πρόδωσε τον Eddie Edwards και ξεκίνησε κόντρα με τον παρτενέρ του στους Wolves. Πήγαν στο Μεξικό οι Hardys.

Οι DCC άνοιξαν το επεισόδιο και διακόπηκαν από τους Eli Drake και Tyrus. O Tyrus τους τα έχωσε για την επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας και ξεκίνησε καβγάς. Οδηγήθηκαν σε αγώνα όπου οι DCC κέρδισαν τον Tyrus και τον Drake.

H Brandi Rhodes κάλεσε την Rosemary στο ρινγκ. Η Rosemary εμφανίστηκε με ολόκληρη την Decay και της επιτέθηκε. Ο Moose ήταν αυτός που έσπευσε να καθαρίσει το ρινγκ. Αργότερα, ο Moose και η Brandi προκάλεσαν την Decay σε Mixed Tag Team Match.

O Rockstar Spud παρενέβαινε συνεχώς στον αγώνα του Aron Rex με τον Robbie E με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον Robbie. O Rex έριξε γροθιά στον Robbie φορώντας δαχτυλίδια ενώ δεν κοιτούσε ο διαιτητής και πήρε τη νίκη.

Οι Hardys παρουσίασαν τον αναβαθμισμένο Vanguard One, ο οποίος έχει ικανότητες τηλεμεταφοράς και θα τους βοηθήσει να πάνε σε όλα τα promotion του κόσμου και να κατακτήσουν τους ομαδικούς τίτλους τους. Ο Matt είχε ένα όραμα και είπε στον Jeff να ακουμπήσουν τον Vanguard One για να τους μεταφέρει. Όταν τον ακούμπησαν οι Hardys εξαφανίστηκαν και βρέθηκαν στην Τιχουάνα του Μεξικού.

O Drew Galloway υπερασπίστηκε το Grand Championship κόντρα στον Mahabali Shera και τον κέρδισε με Future Shock DDT.

H Helms Dynasty μπήκε στο ρινγκ και ο Shane Helms είπε ότι κάθε σωστός άντρας πρέπει να παραδέχεται τα λάθη του και κατηγόρησε τον Andrew Everrett ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας. Ο Everrett είπε ότι ίσως ο Helms είναι ο αδύναμος κρίκος και δέχτηκε επίθεση από τον Trevor Lee, ο οποίος είχε τη βοήθεια του Helms.

Οι Hardys έκαναν βόλτα στους δρόμους του Μεξικού, μάζεψαν κόσμο και έψαξαν να βρουν τους πρωταθλητές του Μεξικού για να πάρουν τους τίτλους τους.

Ο Eddie Edwards προδόθηκε από εκεί που δεν το περίμενε. Ο Davey Ricards του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Lashley, ενώ παράλληλα στο κοινό η γυναίκα του Richards Angelina Love επιτέθηκε στη γυναίκα του Edwards. O Lashley κέρδισε τον αγώνα και ο Richards μπήκε στο ρινγκ για να συνεχίσει την επίθεση στον πρώην φίλο του, ενώ η Love έπνιγε τη γυναίκα του πρώην TNA World Heavyweight Champion.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 9/2/2017

- Οι Eli Drake & Tyrus κέρδισαν τους DCC
- Ο Aron Rex κέρδισε τον Robbie E
- O Drew Galloway κέρδισε τον Mahabali Shera (παρέμεινε Grand Champion)
- O Lashley κέρδισε τον Eddie Edwards (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 9/2/2017: Αδερφική προδοσία Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top