ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

John Cena: Θα «σπάσει» το ρεκόρ του Ric Flair στην Wrestlemania 33;


Πολλά ειπώθηκαν για τον αγώνα ανάμεσα σε John Cena και AJ Styles στο Royal Rumble και για την κατάκτηση του 16ου παγκόσμιου τίτλου για τον "Champ".


Σύμφωνα με το Wrestling Observer πάντως, τα αρχικά πλάνα του WWE ήθελαν τον Ric Flair να εμφανίζεται στο μεγάλο PPV ώστε να συγχαρεί τον Cena, κάτι το οποίο είδαμε off air στην ιστοσελίδα του promotion.

Ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό, σύμφωνα πάντα με αυτές τις πληροφορίες, είναι επειδή οι ιθύνοντες της εταιρίας προετοιμάζουν το έδαφος για την κατάκτηση του... 17ου παγκόσμιου τίτλου του Cena. 

Όπως είναι γνωστό, ο John Cena θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Elimination Chamber ματς, εκεί όπου φημολογείται ότι θα χάσει τον τίτλο από τον Bray Wyatt, ώστε να τον ξανακερδίσει στην Wrestlemania 33 και να γίνει ο πρώτος επίσημα αναγνωρισμένος 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του WWE και να δεχτεί εκεί live τα συγχαρητήρια του θρυλικού Ric Flair.

Item Reviewed: John Cena: Θα «σπάσει» το ρεκόρ του Ric Flair στην Wrestlemania 33; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top