ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Kurt Angle: Ποιος θα τον εισάγει στο Hall of Fame;


Η ένταξη του Kurt Angle στο φετινό Hall of Fame θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η σημαντικότερη στιγμή το τελευταίο βράδυ πριν την Wrestlemania 33.


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε πρόσφατα στο Ring Rust Radio και αναφέρθηκε στην μεγάλη βραδιά και στον ποιον επιλέγει εκείνος ως κατάλληλο υποψήφιο για να τον εισάγει στο WWE Hall of Fame. Εδώ οι δηλώσεις του:

«Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση και δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να επιλέξω. Το WWE θα αποφασίσει, αλλά θα μου κάνει εντύπωση αν δεν είναι ένας εκ των Steve Austin, John Cena και Undertaker. Οι Vince McMahon και Triple H ξέρουν τι είδους σχέση έχω μαζί τους. Ξέρουν ότι θέλω έναν από εκείνους, άρα λογικά θα είναι ένας εξ αυτών».

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kurt Angle: Ποιος θα τον εισάγει στο Hall of Fame; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top