ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Kurt Angle μιλάει για Lesnar, Goldberg και Hall of FameΣε μία πρόσφατη συνέντευξη στο Ring Rust Radio, ο Kurt Angle αναφέρθηκε για την ενσωμάτωσή του στο Hall of Fame αλλά και την άποψή του για πρώην συναδέλφους του όπως ο Brock Lesnar και ο Bill Goldberg.


Για την αντίδραση του όταν του τηλεφώνησαν και του είπαν ότι θα μπει στο Hall of Fame:

"Όταν μου τηλεφώνησαν νόμιζα πως πρόκειται να μου προτείνουν να αγωνιστώ αλλά αντί αυτού μου είπαν για το Hall of Fame. Σίγουρα ήμουν συνεπαρμένος αλλά επειδή ξέρω ότι δεν μου έχει απομείνει αρκετός χρόνος ακόμη στην πάλη, έτσι ανέφερα από μόνος μου ότι είμαι σε θέση να αγωνιστώ ξανά με αυτούς να μου απαντάνε 'μπες πρώτα στο Hall of Fame και το συζητάμε' δεν υπάρχουν πλάνα για μένα να αγωνιστώ ξανά."

Για τον Beast Incarnate:

"Ο Brock είναι ο καλύτερος αθλητής που έχω τύχει να βρεθώ αντιμέτωπος στο ρινγκ. Μπορεί να γίνει ο καλύτερος σε ότι αυτός θέλει. Ήταν NCAA και UFC πρωταθλητής και πιστεύω μπορεί ακόμα να μπει και σε ομάδα NFL χωρίς να έχει παίξει ούτε έναν αγώνα στη ζωή του. Ξέρω τις δυνατότητές του και διαθέτει αυτού του είδους την προοπτική. Ο Brock είναι ένας ξεχωριστός αθλητής όχι μονάχα επειδή είναι μεγάλος και δυνατός, απλά είναι υπερβολικά καλός και ο καλύτερος που έχω παλέψει."

Για τον Goldberg και την πορεία που κάνει:

"Ο Goldberg ήταν και είναι ένας εξαιρετικός παλαιστής, ειδικά στα νιάτα του στο WCW όπου ήταν ο καλύτερος. Δεν ξέρω αν η καριέρα του στο WWE τελείωσε έτσι όπως ήθελε αυτός αλλά όπως και να έχει είναι σπουδαίος αθλητής που έχει κάνει αρκετή επαγγελματική πάλη στη ζωή του. Είναι φανταστικό να βλέπω κάποιον με το δικό του στάτους και ύστερα από 14 χρόνια απουσίας να πηγαίνει εκεί και να κάνει θραύση, μου δίνει ελπίδες."

Item Reviewed: Ο Kurt Angle μιλάει για Lesnar, Goldberg και Hall of Fame Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top