ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Kurt Angle: "O Reigns θα κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου"


Ο Kurt Angle παραχώρησε συνέντευξη στο Statement Show και εξέφρασε την άποψή του για τον Roman Reigns και αν πρέπει το WWE να συνεχίσει το push του.

Οι δηλώσεις του χρυσού ολυμπιονίκη: "Ο Roman Reigns είναι ταλαντούχος. Δε με νοιάζει τι λέει ο καθένας. Δεν μπορείς να αρνηθείς ότι το παιδί ξέρει πώς να δουλέψει. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη με αυτόν είναι ότι δεν τον έβαλαν να "ψηθεί". Δεν τον έβαλαν να κερδίσει το Intercontinental, το US Championship ή το King Of The Ring. Απλά τον πέταξαν εκεί και αυτό δεν αρέσει στους fans. Θέλουν να κερδίσεις τη θέση σου. Δεν ξέρω κάποιον παλαιστή που να το έχει κάνει αυτό. Φάνηκε σαν να ήθελαν να τον σπρώξουν πολύ γρηγορότερα απ' όσο θα έπρεπε. Πιστεύω ότι θα κερδίσει τον σεβασμό των fans, αλλά θα πάρει λίγο παραπάνω καιρό.

Για τον Vince McMahon δεν είναι δύσκολη επιλογή. Κρατάς τον Reigns στο προσκήνιο και συνεχίζεις το push του. Και, τελικά, κάποια μέρα το κοινό δεν θα είναι μοιρασμένο 50-50. Κάποια στιγμή θα ανέβει σε 60-70%."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Kurt Angle: "O Reigns θα κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top