ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Κοντά σε συμφωνία Mayweather-McGregor


Ρεπορτάζ από την Ιρλανδία αναφέρουν ότι ο Floyd Mayweather και ο Conor McGregor έχουν συμφωνήσει σε όλα για τον αγώνα τους και απομένουν μόνο μερικά θέματα να λυθούν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.


Η Irish Sun αναφέρει ότι μια πηγή από το περιβάλλον του McGregor αποκάλυψε ότι οι εκπρόσωποι των δύο αθλητών έχουν έρθει σε συμφωνία και ότι ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη λόγω ενός τρίτου παράγοντα. Αυτός ο τρίτος παράγοντας είναι ίσως το UFC.

Παρ' όλα αυτά, άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ο ίδιος ο πρόεδρος του UFC Dana White είπε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ο White έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η μάχη ανάμεσα στον θρύλο του Boxing και τον UFC Lightweight Champion δεν πρόκειται να γίνει χωρίς την συναίνεση του UFC.

O McGregor δήλωσε πρόσφατα ότι δεν χρειάζεται το UFC για τον αγώνα αλλά θα ήταν καλό να αναμειχθούν όλες οι πλευρές για να γίνουν όλα σωστά. Άλλωστε, το UFC έχει αφήσει σε πολλές περιπτώσεις αθλητές του να συμμετάσχουν σε αγώνες άλλων αθλημάτων, όπως το grappling.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κοντά σε συμφωνία Mayweather-McGregor Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top