ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Miocic vs Dos Santos στο UFC 211


Δεν είναι ακόμα επίσημο αλλά πολλαπλές πηγές αναφέρουν ότι το UFC έχει κλείσει αγώνα μεταξύ του Stipe Miocic και του Junior Dos Santos για το Heavyweight Title στο main event του UFC 211.

Στις 13 Μαΐου στο Ντάλας ο Stipe Miocic θα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τον Dos Santos για την αμφισβητούμενη ήττα του στον πρώτο τους αγώνα τον Δεκέμβριο του 2014 στο UFC On Fox 13.

Αυτή θα είναι η δεύτερη υπεράσπιση του Heavyweight Title για τον Miocic, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο UFC 198 κόντρα στον Fabricio Werdum και τον υπερασπίστηκε κόντρα στον Alistair Overeem στο UFC 203. O Dos Santos θα μπει στον αγώνα προερχόμενος από νίκη κόντρα στον Ben Rothwell στο UFC Fight Night 86 τον Απρίλιο του 2016.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Miocic vs Dos Santos στο UFC 211 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top