ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Αποσύρθηκε από τις MMA ο Brock Lesnar


Ο Brock Lesnar ενημέρωσε το UFC πως αποσύρεται από τις MMA και το όνομά του αφαιρέθηκε από το επίσημο ρόστερ του promotion.


O Lesnar δεν έχει προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση αλλά το UFC είναι ενήμερο για την απόφασή του να δώσει τέλος στην καριέρα του στις μικτές πολεμικές τέχνες.

Η απόσυρσή του σημαίνει και τη διαγραφή του από τη λίστα της USADA, της αρμόδιας αρχής ντόπινγκ. Ο Lesnar έχει τιμωρηθεί για ένα χρόνο λόγω ντόπινγκ από τον περασμένο Ιούλιο. Η τιμωρία αυτή παγώνει και σε περίπτωση που ο Lesnar αποφασίσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, θα πρέπει να ολοκληρώσει την ποινή του από εκεί που την άφησε.

Ο Lesnar κλείνει την καριέρα του με επαγγελματικό ρεκόρ 5 νίκες, 3 ήττες και 1 No Contest. Το No Contest προέκυψε από τον αγώνα με τον Mark Hunt τον οποίο κέρδισε στο UFC 200 αλλά βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες. Κατέκτησε μια φορά το UFC Heavyweight Championship και το υπερασπίστηκε 2 φορές επιτυχημένα.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αποσύρθηκε από τις MMA ο Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top