ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

NXT 15/2/2017: Η πρώτη υπεράσπιση του Tyler Bate


Ο Tyler Bate αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Full Sail University και υπερασπίστηκε το United Kingdom Championship κόντρα στον Trent Seven. Δύο ανοιχτά μέτωπα έχουν οι DIY.


Οι Authors Of Pain κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία δύο άγνωστους superstars. Οι NXT Tag Team Champions επιτέθηκαν στους ηττημένους μετά τον αγώνα.

Η Liv Morgan επέλεξε την Ember Moon για παρτενέρ της κόντρα στις Billie Kay και Peyton Royce αλλά δεν δικαιώθηκε, καθώς οι Αυστραλές πήραν τη νίκη.

Οι DIY ζήτησαν ρεβάνς για το NXT Tag Team Championship. O Paul Ellering τους μίλησε, ενώ οι Revival εισέβαλαν στο ρινγκ και τους επιτέθηκαν. Οι Revival έφυγαν γρήγορα πριν έρθουν στο ρινγκ οι Authors Of Pain.

Ο Tyler Bate υπερασπίστηκε για πρώτη φορά το United Kingdom Championship κόντρα στον φίλο του Trent Seven. Ο πρωταθλητής κατάφερε να κρατήσει τον τίτλο του με το Tyler Driver 97. Μετά τον αγώνα οι δύο superstars έδωσαν τα χέρια και αγκαλιάστηκαν.

Αποτελέσματα NXT 15/2/2017

- Οι Authors Of Pain κέρδισαν δύο άγνωστους superstars
- Οι Billie Kay & Peyton Royce κέρδισαν τις Liv Morgan & Ember Moon
- O Tyler Bate κέρδισε τον Trent Seven (παρέμεινε UK Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 15/2/2017: Η πρώτη υπεράσπιση του Tyler Bate Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top