ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

NXT 22/2/2017: Ο Kassius Ohno κατέφθασε


Την επιστροφή του στο NXT μετά από 3 χρόνια πραγματοποίησε ο Kassius Ohno και τα έβαλε με τον Bobby Roode. Ντεμπούτο για Mandrews και Pete Dunne. Πρώτη διεκδικήτρια η Peyton Royce.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με αγώνα για την πρώτη διεκδικήτρια του NXT Women's Title. Οι Ember Moon, Peyton Royce και Liv Morgan πάλεψαν για τη θέση και η Royce πήρε τη νίκη.

O Pete Dunne και ο Mandrews έκαναν ντεμπούτο στο NXT. O Dunne απέκρουσε το Shooting Star Press του Mandrews και πήρε τη νίκη με Bitter End.

O Bobby Roode κέρδισε τον No Way Jose με Glorious DDT και του επιτέθηκε μετά τον αγώνα. Ο Kassius Ohno εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια και σταμάτησε τον Roode. O Ohno είπε ότι παίρνει ότι θέλει και ο Roode του είπε να παλέψουν. Ο πρωταθλητής μπλόφαρε και του επιτέθηκε αλλά ο Ohno αντέστρεψε την κατάσταση και τον πέταξε έξω από το ρινγκ.

Αποτελέσματα NXT 22/2/2017

- Η Peyton Royce κέρδισε τις Ember Moon και Liv Morgan
- O Pete Dunne κέρδισε τον Mandrews
- Ο Bobby Roode κέρδισε τον No Way Jose

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 22/2/2017: Ο Kassius Ohno κατέφθασε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top