ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

NXT 8/2/2017: Η τρέλα βασιλεύει


Όχι έναν, αλλά δύο αγώνες έδωσε η Sanity στο επεισόδιο και κυριάρχησε πλήρως, με τον Tye Dillinger να είναι το βασικό θύμα. Ξεκίνησε η εποχή του Bobby Roode ως πρωταθλητή.


Οι Alexander Wolfe και ο Killian Dain εκπροσώπησαν την Sanity εναντίον των Bollywood Boyz. O Wolfe δεν χρειάστηκε καν να μπει στο ρινγκ, καθώς ο Dain διέλυσε μόνος του τους αντιπάλους τους. Μετά τον αγώνα η Nikki Cross ζήτησε την Asuka και ο Eric Young είπε ότι ο Tye Dillinger ανήκει στην Sanity.

H Peyton Royce προσπάθησε να παρέμβει στον αγώνα της Billie Kay με την Liv Morgan υπέρ της Kay αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει και η Morgan πήρε τη νίκη.

H Sanity επιτέθηκε στον Tye Dillinger την ώρα που έδινε συνέντευξη στα παρασκήνια. Ο καβγάς οδηγήθηκε στο ρινγκ όπου ήρθαν οι Roderick Strong και No Way Jose για να βοηθήσουν τον Dillinger.

Οι Revival δεν πτοήθηκαν από το μειονέκτημα μεγέθους και χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα τους κέρδισαν τους Heavy Machinery (Tucker Knight & Otis Dozovic). Μετά τον αγώνα, οι Revival είπαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και ότι στο Takeover: Orlando θα καταστρέψουν τους Authors Of Pain. Οι Authors Of Pain ήρθαν στο ρινγκ και οι Revival αποχώρησαν. Καθώς αποχωρούσαν οι πρωταθλητές, οι Revival τους επιτέθηκαν πισώπλατα και έφυγαν.

Ο Bobby Roode έκανε την πρώτη του εμφάνιση σαν NXT Champion και είπε ότι ήταν ο μοναδικός που δεν κατάφερε να ρίξει κάτω ο Shinsuke Nakamura. O πρωταθλητής έκλεισε λέγοντας ότι το NXT είναι πλέον δικό του.

Στο main event ο Tye Dillinger συμμάχησε με τους Roderick Strong και No Way Jose για να αντιμετωπίσουν τη Sanity. Η Nikki Cross παρενέβη καθοριστικά, καθώς πήρε εκτός ρινγκ τον Dillinger και έδωσε την ευκαιρία στον Dain να αποτελειώσει τον Strong για να πάρει τη νίκη.

Αποτελέσματα NXT 8/2/2017

- Η Sanity κέρδισε τους Bollywood Boyz
- Η Liv Morgan κέρδισε την Billie Kay
- Οι Revival κέρδισαν τους Heavy Machinery
- Η Sanity κέρδισε τους Tye Dillinger, Roderick Strong & No Way Jose

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 8/2/2017: Η τρέλα βασιλεύει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top