ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

RAW 6/2/2017: Καταστρέφει ότι βρίσκει ο Strowman


O Braun Strowman έσπειρε την καταστροφή στο RAW. Έκανε αγωνιστικό ντεμπούτο ο Samoa Joe. Goldberg vs Owens στο Fastlane.


Το επεισόδιο άνοιξε με την υπογραφή του συμβολαίου του Samoa Joe, με την Stephanie McMahon να είναι χαρούμενη και το αντίθετο να ισχύει για τον Mick Foley. O Samoa Joe είπε ότι έχει πίστη μόνο στον Triple H και υπέγραψε. Ο Roman Reigns μπήκε στο ρινγκ και τον προκάλεσε να τα βάλει μαζί του. Ο Mick Foley κανόνισε αγώνα μεταξύ τους.

Η Charlotte έκανε καθοριστική παρέμβαση στον αγώνα της Bayley με την Nia Jax και κόστισε τη νίκη στην Bayley.

O Braun Strowman κέρδισε πολύ εύκολα τέσσερις τοπικούς παλαιστές σε squash match. Μετά τον αγώνα ο Strowman είπε ότι αυτό δεν είναι ανταγωνισμός και ότι θα πάει να τον βρει. O Strowman τον βρήκε και του είπε ότι θέλει ανταγωνισμό και ο Foley τον έβαλε σε αγώνα με τον Roman Reigns στο Fastlane.

6 μέρες μετά το ντεμπούτο του στο 205 Live, o Akira Tozawa κέρδισε και στο ντεμπούτο του στο RAW. Αντίπαλός του ήταν ο Drew Gulak.

O Chris Jericho είπε ότι το μεγαλύτερο main event στην ιστορία της Wrestlemania θα είναι το Owens vs Jericho. O Goldberg διέκοψε αυτόν και τον Owens και προκάλεσε τον Universal Champion σε αγώνα στο Fastlane. O Goldberg έβαλε το όνομά του μόνος του στη λίστα του Jericho. O Jericho εκνευρίστηκε και δέχτηκε για τον Owens τον αγώνα.

Οι Enzo & Cass βρέθηκαν στο ringside για τον αγώνα των Gallows & Anderson εναντίον των Sheamus & Cesaro. Ο Luke Gallows επιτέθηκε στον Enzo Amore και ο Big Cass ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να προκαλέσει DQ και να κρατήσουν τους τίτλους οι Gallows & Anderson.

H New Day πρότεινε την ιδέα για παγωτό και το κοινό τη δέχτηκε με χαρά. Στη συνέχεια αντιμετώπισαν και κέρδισαν τους Shining Stars.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Chris Jericho αντιμετώπισε τον Sami Zayn,με το United States Championship να είναι αυτή τη φορά υπό διεκδίκηση. Ο Jericho κέρδισε με βοήθεια του Owens.

O Austin Aries έκανε συνέντευξη με τον Neville στο ρινγκ και ανακοίνωσε ότι στο 205 Live θα γίνει αγώνας μεταξύ των Cedric Alexander, Tony Nese, Noam Dar, Jack Gallagher και TJ Perkins για τη θέση πρώτου διεκδικητή του Cruiserweight Championship. Οι 5 αντίπαλοι διέκοψαν τη συνέντευξη και ξέσπασε καβγάς στο ρινγκ. Οδηγήθηκαν σε Six Man Tag Team Match όπου οι Gallagher, Perkins και Alexander κέρδισαν τους Neville, Nese και Dar.

O Samoa Joe επιτέθηκε στον Roman Reigns στην είσοδό του για να έχει πλεονέκτημα αλλά τελικά χρειάστηκε τη βοήθεια του Braun Strowman που απέσπασε την προσοχή του Reigns για να κερδίσει. Μετά τον αγώνα ο Strowman διέλυσε τον Reigns.

Αποτελέσματα RAW 6/2/2017

- Η Nia Jax κέρδισε την Bayley
- Ο Braun Strowman κέρδισε τέσσερις τοπικούς παλαιστές
- Ο Akira Tozawa κέρδισε τον Drew Gulak
- Οι Gallows & Anderson κέρδισαν τους Sheamus & Cesaro με DQ (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- H New Day κέρδισε τους Shining Stars
- O Chris Jericho κέρδισε τον Sami Zayn (παρέμεινε US Champion)
- Οι Cedric Alexander, Jack Gallagher & TJ Perkins κέρδισαν τους Neville, Tony Nese & Noam Dar
- O Samoa Joe κέρδισε τον Roman Reigns

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 6/2/2017: Καταστρέφει ότι βρίσκει ο Strowman Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top