ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Η ιδέα πίσω από το Reigns vs Undertaker


Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά το πλάνο του WWE για τον Undertaker είναι να έρθει αντιμέτωπος με τον Roman Reigns. Ο Vince McMahon έχει λόγο για τη συγκεκριμένη ιδέα και έχει να κάνει κατά πολύ και με την υγεία του deadman.


Αν και ο Reigns θα φάει τη γιούχα της ζωής του, ο Vince ήθελε να κάνει αυτό το ματς εδώ και καιρό. Η WrestleMania 33 ίσως είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για έναν τέτοιον αγώνα, εξαιτίας της υγείας του Taker.

Αναφορές κάνουν λόγο πως μετά την εμφάνιση στο Royal Rumble ο Undertaker πονούσε άσχημα στα παρασκήνια και βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Ο Phenom αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα ισχίου και αναβάλλει την εγχείρηση για όταν θα είναι οριστικά εκτός δράσης όπως αναφέραμε.

Τελευταία φορά ενημερώσαμε πως η ιδέα του John Cena vs Undertaker ακυρώθηκε για το γεγονός ότι δεν κάνει τίποτα για την επόμενη γενιά. Σε αυτό το σκεπτικό κινήθηκε ο Vince McMahon όταν πήρε αυτή την απόφαση καθώς θέλει να ''περάσει τη σκυτάλη'' σε κάποιον νέο, όπως είναι ο Roman Reigns. Κάτι τέτοιο θα είναι τρομερά δύσκολο και ίσως αποτύχει παταγωδώς λόγω της αντίδρασης που θα λάβει ο Reigns.

Αυτό ίσως είναι μια ένδειξη ο Big Dog να κάνει heel turn, αλλά ο μακροπρόθεσμος στόχος του WWE είναι να είναι το πρόσωπο της εταιρίας ο Reigns.

Item Reviewed: Η ιδέα πίσω από το Reigns vs Undertaker Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top