ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Rock πήρε τηλέφωνο τον CM Punk live στο ρινγκ μετά το RAW!


Ο Rock τελικά εμφανίστηκε πριν την έναρξη του RAW και μετά την λήξη του, για να τραβήξει σκηνές στο ρινγκ για την νέα του ταινία βασισμένη στη ζωή της Paige.


Ο Rock μετά το τέλος του RAW πήρε μικρόφωνο και ανέφερε ότι η σκηνή που γυρίζουν είναι το ματς που είχε η Paige με την AJ Lee για το τότε Divas Championship. Το κοινό άρχισε να φωνάζει για τον Cm Punk με το που άκουσε το όνομα της AJ (είναι η γυναίκα του). Ο Rock ανέφερε πως ήξερε ότι το κοινό θα φωνάξει για τον Punk με το που ανέφερε την AJ Lee οπότε αποφάσισε πως αν θέλουν να φωνάξουν το όνομα του τότε αυτός πρέπει να το ακούσει.

Είπε χαρακτηριστικά πως θα νομίζετε ότι κάνω πλάκα αλλά τον παίρνω τηλέφωνο τώρα. Έβαλε το μικρόφωνο στο ακουστικό και ακουγόταν να χτυπάει αλλά δεν το σήκωσε ο Punk και μπήκε τηλεφωνητής. ¨Ετσι ο Rock του άφησε φωνητικό μήνυμα και είπε πως θα νομίζει ότι αστειεύεται αλλά είναι αληθινό το τηλεφώνημα και βρίσκεται στο Los Angeles και 15.000 άτομα φωνάζουν το όνομα του. Το κοινό μετά ξέσπασε και φώναζε ρυθμικά Cm Punk.

Ο Punk απάντησε λίγες ώρες αργότερα μέσω Twitter και είπε:

''Ευχαριστώ Los Angeles. Ήταν ωραίο να ακούω από εσάς.''

Item Reviewed: Ο Rock πήρε τηλέφωνο τον CM Punk live στο ρινγκ μετά το RAW! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top