ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Προχωράει κανονικά το Seth Rollins vs Triple H στη WrestleMania 33Μετά από πολύ ανησυχία σχετικά με τον νέο τραυματισμό του Architect, νέες πληροφορίες κάνουν λόγω πως το WWE προχωράει κανονικά με το σχέδιο.


Μετά από προχωρημένες εξετάσεις στο γόνατο του Rollins, έγινε σαφές ότι ο χρόνος ανάρρωσης του μειώνεται και θα προλάβει να συμμετέχει στο μεγάλο σόου. Για τέτοιου είδους πρόβλημα ο χρόνος ανάρρωσης είναι 8 εβδομάδες αν είναι μεγάλη η κάκωση, ενώ μικρή είναι 4. Ο Rollins φαίνεται πως θα λείψει ένα ενδιάμεσο διάστημα 6 εβδομάδων και θα είναι αρκετά για να επιστρέψει και να έχει καλό παρουσιαστικό στη WrestleMania 33.

Οι υπεύθυνοι του WWE είχαν ξανά συνάντηση και αφού λάβαν υπόψιν όλα τα στοιχεία αποφάσισαν να μην ακυρώσουν το μεγάλο ματς.

Ωστόσο είναι επίσης σαφές ότι ο Rollins μέχρι τη WrestleMania 33 δεν αναμένεται να παλέψει άλλο ματς για να τον προστατέψουν και να καλύψει το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το προγραμματισμένο ματς του με τον Samoa Joe στο Fast Lane φυσικά και δεν θα γίνει. Μένει να δούμε αν θα λύσουν τις διαφορές τους σε κάποιο προμο ή αν θα έχουν στο μέλλον ματς.

Item Reviewed: Προχωράει κανονικά το Seth Rollins vs Triple H στη WrestleMania 33 Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top