ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Εξελίξεις στην υπόθεση τραυματισμού του Seth Rollins


Τεράστιο πλήγμα υπέστη το WWE με τον τραυματισμό του Seth Rollins όπως αναφέραμε. Ο Architect εξετάστηκε από γιατρούς και οι παραγωγοί του WWE είχαν συνάντηση για το πως θα κινηθούν στην συνέχεια.


Αρχικά να επισημάνουμε πως πλέον είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται για τραυματισμό βάση σεναρίου. Ο τραυματισμός φαίνεται να έγινε στο σημείο που ο Samoa Joe του κάνει το Coquina Clutch και καθώς πέφτουν κάτω το γόνατο του Rollins γύρισε περίεργα. Το γόνατο που τραυματίστηκε είναι το ίδιο που έκανε εγχείρηση τον Νοέμβριο του 2015 και έμεινε εκτός για 6 μήνες.

Τις τελευταίες μέρες ο Rollins εξετάσθηκε από ιατρούς και το πρόβλημα στο γόνατο φαίνεται να είναι διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου του γόνατου. Αν και είναι αρχικά σημάδια, ο χρόνος ανάρρωσης είναι γύρω στις 8 εβδομάδες. Με αυτό το δεδομένο ο Rollins προλαβαίνει ίσα ίσα τη WrestleMania 33 εφόσον έχει αναρρώσει πλήρως και προλάβει να κάνει και προπονήσεις για τον αγώνα.

Το σχέδιο του WWE ήταν να γίνει αγώνας μεταξύ του Rollins και Samoa Joe στο Fast Lane και μετά να ξεκινήσει η απευθείας κόντρα του με τον Triple H. Οι ιθύνοντες της εταιρίας έκαναν συνάντηση και εξέτασαν πως θα κινηθούν με τα νέα δεδομένα. Αν δεν προλάβει με τίποτα ο Rollins τότε θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης για έναν αγώνα με τον Triple H. Ο King of Kings λέγεται πως θέλει πολύ να παλέψει στη WrestleMania 33 καθώς θα πραγματοποιηθεί στο Orlando και έχει πολλές σχέσεις με το NXT η συγκεκριμένη τοποθεσία. Μια ιδέα ήταν να κάνουν κάπως έναν αγώνα Triple H vs Samoa Joe.

Ο Rollins με νέο μήνυμα στο τουίτερ απευθύνθηκε στον κόσμο και μίλησε για τον τραυματισμό του:

''Θέλω να πάρω μια στιγμή και να ευχαριστήσω όλους που με υποστήριξαν τις τελευταίες 2 μέρες. Η ζωή δεν πάει πάντα όπως θέλουμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να παραδινόμαστε. Τα εμπόδια υπάρχουν για να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε. Αυτή η εγχείρηση στο εγχειρημένο γόνατο μου είναι αληθινή, και πολλά βρίσκονται στον αέρα τώρα, αλλά ένα πράμα μένει σταθερό. Η αποφασιστικότητα μου. Αυτό δεν τελειώνει μέχρι να επανακτήσω τον θρόνο. Και για μένα, το να πολεμήσω και να νικήσω τον Triple H είναι η μόνη οδός. Αυτό δεν τελείωσε. Ο μόνος τρόπος για να φορέσω το στέμμα είναι να σκοτώσω τον βασιλιά. Ξέρω τι πρέπει να συμβεί και τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει''

Item Reviewed: Εξελίξεις στην υπόθεση τραυματισμού του Seth Rollins Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top