ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Smackdown Live 14/2/2017: Προς το παρόν ενωμένοι


Ο Randy Orton δήλωσε ότι δεν θέλει να διεκδικήσει το WWE Championship όσο είναι πρωταθλητής ο Bray Wyatt. Κέρδισε AJ Styles και John Cena ο Wyatt. Υπερασπίστηκαν τους τίτλους τους οι American Alpha. Διέλυσε τον Dean Ambrose ο Baron Corbin.


O Bray Wyatt άνοιξε το επεισόδιο λέγοντας ότι πλέον έχει όλο τον κόσμο στα χέρια του. Τον διέκοψαν ο John Cena και ο AJ Styles. O Daniel Bryan όρισε triple threat match μεταξύ τους για το WWE Championship στο main event.

Οι American Alpha κέρδισαν δύσκολα την Ascension για να παραμείνουν Smackdown Tag Team Champions. Οι Usos τους έστειλαν προειδοποίηση μέσω του titantron.

O Dean Ambrose είχε αγώνα κόντρα στον James Ellsworth αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ λόγω του Baron Corbin. O Corbin του επιτέθηκε στα παρασκήνια και τον έσυρε στην αρένα για να τον πετάξει σε τραπέζια.

Η Mickie James εκμεταλλεύτηκε την πονηριά της για να κερδίσει την Becky Lynch. Προσποιήθηκε ότι τραυματίστηκε και όταν βρήκε την κατάλληλη στιγμή χτύπησε με το Mick Kick για τη νίκη.

Η Naomi μίλησε για την κατάκτηση του Smackdown Women's Championship και διακόπηκε από την Alexa Bliss. H Bliss είπε ότι αυτή είναι η καλύτερη και θα το αποδείξει παίρνοντας πίσω τον τίτλο.

O Luke Harper επιτέθηκε στον Bray Wyatt πριν το main event. O WWE Champion δεν πτοήθηκε όμως και κέρδισε τον αγώνα με Sister Abigail στον Cena, ενώ προηγουμένως είχαν εκτελέσει τα finisher τους και ο Cena και ο Styles. Μετά τον αγώνα ο Randy Orton μπήκε στο ρινγκ και είπε στον Wyatt ότι όσο είναι πρωταθλητής δεν θέλει να τον αντιμετωπίσει στην Wrestlemania.

Αποτελέσματα Smackdown Live 14/2/2017

- Οι American Alpha κέρδισαν την Ascension (παρέμειναν Smackdown Tag Team Champions)
- H Mickie James κέρδισε την Becky Lynch
- O Bray Wyatt κέρδισε τους John Cena και AJ Styles (παρέμεινε WWE Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 14/2/2017: Προς το παρόν ενωμένοι Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top