ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Smackdown Live 21/2/2017: Η αβεβαιότητα συνεχίζεται


Χωρίς νικητή έληξε το Battle Royal, με αποτέλεσμα ο AJ Styles και ο Luke Harper να παλέψουν στο επόμενο επεισόδιο για τη θέση στο main event της Wrestlemania. Νέα Smackdown Women's Champion η Alexa Bliss.

Ο Daniel Bryan άνοιξε το επεισόδιο και κάλεσε την Naomi να αφήσει τον τίτλο της λόγω του τραυματισμού της. Η Naomi παράτησε τον τίτλο στεναχωρημένη. Η Alexa Bliss εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Bryan να της δώσει τον τίτλο. Ο Bryan την έβαλε σε αγώνα με την Becky Lynch για τον τίτλο.

Η Bliss επιτέθηκε ύπουλα στην Lynch ενώ δεν κοίταγε ο διαιτητής και έκανε το roll up για τη νίκη και έγινε Smackdown Women's Champion για δεύτερη φορά. Μετά τον αγώνα η Mickie James μπήκε στο ρινγκ για να επιτεθεί στην Lynch αλλά η Ιρλανδή την πέταξε έξω.

Οι American Alpha κέρδισαν τους Breezango. Μετά τον αγώνα οι Usos εμφανίστηκαν μέσα από το κοινό και είπαν ότι θα τα βάλουν με τους American Alpha στο κοντινό μέλλον.

Το Falls Count Anywhere Match της Nikki Bella με την Natalya πήγε παντού. Οι δύο superstars πάλεψαν στα παρασκήνια και χτύπησαν κατά λάθος την Maryse. Αργότερα, η Maryse επιτέθηκε εκνευρισμένη στην Bella και έδωσε τη νίκη στην Natalya.

Το Battle Royal για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το WWE Championship έχτισε αρκετές κόντρες αλλά δεν έβγαλε νικητή. Ο Dolph Ziggler απέκλεισε τον Kalisto και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Apollo Crews. O Dean Ambrose απέκλεισε τον Baron Corbin και ο Corbin του επιτέθηκε χωρίς να τον βγάλει από τον αγώνα. Ο John Cena απέκλεισε τον Miz. Έπειτα, ο Miz επέστρεψε και απέκλεισε τον Cena. Τελευταίοι έμειναν ο AJ Styles και ο Luke Harper, οι οποίοι απέκλεισαν ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα. Ο αγώνας κρίθηκε ισόπαλος και ο Daniel Bryan αποφάσισε να τους βάλει να αγωνιστούν στο επόμενο Smackdown.

Αποτελέσματα Smackdown Live 21/2/2017

- Η Alexa Bliss κέρδισε την Becky Lynch (νέα Smackdown Women's Champion)
- Οι American Alpha κέρδισαν τους Breezango
- Η Natalya κέρδισε την Nikki Bella
- Οι Luke Harper και AJ Styles ήρθαν ισόπαλοι στο Battle Royal

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 21/2/2017: Η αβεβαιότητα συνεχίζεται Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top