ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

SmackDown Live 31/1/2017: Όλα έτοιμα για το Elimination ChamberΑνακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες στο Elimination Chamber. Απέναντι στους Wyatt ο Harper. Νίκες ο Ziggler και Styles. Χαμός με τις Tag Team. Μόνος όρθιος ο Baron Corbin.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους Styles, Shane και Daniel Bryan να συζητάνε backstage. ο Shane ανακοίνωσε τους συμμετέχοντες στο Chamber και αυτοί είναι οι Cena, Styles, Ambrose, Miz, Bray Wyatt και Baron Corbin. Ο AJ θέλει rematch ένας εναντίον ενός και θα γίνει αυτό στο μέλλον. Τους διέκοψε ο Ambrose που έχει ακόμα έχθρα με τον Styles και αυτό θα είναι το Main Event της βραδιάς.

Στο ρινγκ το σόου ξεκινάει με τον 16 φορές πρωταθλητή John Cena ο οποίος δεν έχει καιρό για πανηγυρισμούς καθώς το Chamber ματς είναι σε 2 εβδομάδες. Τον διακόπτει ο Bray Wyatt μαζί με τον Randy Orton, και του λέει πως πάλι ο Cena είναι πρωταθλητής και όλα μένουν ίδια. Θα κερδίσει τον τίτλο και θα τον ελευθερώσει. Τον λόγο παίρνει ο Orton και λέει πως αν με κάποιο τρόπο επιβιώσει το Chamber ο Cena, τότε θα ελευθερώσει τον τίτλο από αυτόν στη WrestleMania 33.
Κάπου εκεί όρμηξαν στο ρινγκ αλλά εμφανίστηκε για βοήθεια ο Harper και ο Shane έκανε Tag team ματς.


Στο συγκεκριμένο αγώνα ο Bray φαίνεται πως έλεγχε τον Harper ή έστω τον εξουδετέρωνε καθώς ο τελευταίος δεν έκανε επίθεση. Στο τέλος επιτέθηκε στον Orton και πήγε να κάνει Sister Abigail στον Wyatt ωστόσο οι ρόλοι άλλαξαν και το έφαγε ο ίδιος. Ο Orton έσωσε τον Wyatt από τον Cena και του έριξε ένα μεγάλο RKO για την νίκη.


Σειρά είχε ο αγώνας Carmella εναντίον κάποιας.. Dililah Dawson. Την νίκησε σε 2 λεπτά με βοήθεια από τον Ellsworth.


Ο Ziggler νίκησε ξανά τον Kalisto πολύ γρήγορα και μετά το ματς προσπάθησε να του βγάλει τη μάσκα αλλά τον έσωσε ξανά ο Apollo Crews. Ο Ziggler οπισθοχώρησε.


Η Becky Lynch συμμάχησε με την Naomi και μαζί νίκησαν τις Mickie James και Alexa Bliss. Η Naomi έκανε πιν την Women's Champion.


Οι American Alpha έκαναν Open Challenge και το απάντησαν.. όλες οι Tag Team και έγινε χαμός. Τέλος μείνανε οι American Alpha και Slater & Rhyno μόνοι στο ρινγκ.


Η Natalya έχει σωματοφύλακες και εμφανίστηκε και η Nikki και δεν σταματάνε να μαλώνουν. Εκεί ο Bryan τις ενημέρωσε πως θα έχουν μεταξύ τους ματς στο Elimination Chamber.

Το Main Event ήταν ακόμα μία ματσάρα που συμμετείχε ο AJ Styles με πολλά counter και πολλές κινήσεις. Στο σχολιασμό ήταν ο Miz και Baron Corbin, όπου ο τελευταίος βαρέθηκε να ακούει την πάρλα του Miz και σηκώθηκε του επιτέθηκε και κάπου εκεί έγινε χαμός. Ο Ambrose επιτέθηκε σε αυτούς έξω μπήκε ξανά μέσα, όμως ο Styles του έκανε Styles Clash και πήρε τη νίκη. Μετά ο Miz έκανε Skull Crushing Finale στον Ambrose. Στο ρινγκ μπήκε ο Corbin και μοίρασε End of Days σε όλους εκτός του AJ που ήταν στην ράμπα και κοιτούσε. To SmackDown τελείωσε με τον Corbin να κοιτάει τον Styles.


Αποτελέσματα SmackDown Live 31/1/2017:

-Bray Wyatt & Randy Orton νίκησαν τους John Cena & Luke Harper
-Carmella νίκησε τη Dililah Dawson
-Dolph Ziggler νίκησε τον Kalisto
-Naomi & Becky Lynch νίκησαν τις Alexa Bliss & Mickie James
-AJ Styles νίκησε τον Dean Ambrose

Item Reviewed: SmackDown Live 31/1/2017: Όλα έτοιμα για το Elimination Chamber Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top