ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

SmackDown Live 7/2/2017: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Cena!


Νίκη με παρεμβολή των Wyatt ο Cena υπέρ του Orton. Υπέροχο Fatal 4 Way με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του Chamber. Διπλό Contract signing για τις γυναίκες, χαμός με τις Tag Team και απρόσμενη νίκη του Apollo Crews υπέρ του Ziggler. 


Το SmakDown ξεκίνησε με τον General Manager Daniel Bryan που βρισκόταν στην γενέτειρα του πόλη και να καλωσορίζει το κοινό. Δυνατό και πολύ φωνακλάδικο το κοινό έκανε μεγάλη ατμόσφαιρα μέχρι να διακόψει ο Miz και να φάει γιούχα μεγατόνων. Λέξη δεν μπορούσε να αρθρώσει ο Awesome one που σε κάποια φάση είπε στον Bryan πως δεν μπορεί να παλέψει πια άρα τι κάνει εδώ. Ο Bryan απάντησε πως ούτε ο Miz μπορεί να παλέψει αλλά να εδώ βρίσκεται. Εμφανίστηκε ο Baron Corbin και είπε στον Miz να το βουλώσει καθώς όλο μιλάει. Τους διέκοψε εκ νέου ο Ambrose και είπε πως μετά το τέλος του Chamber θα έχει δύο τίτλους. Τέλος βγήκε ο AJ Styles που προσπάθησε να προσβάλλει τους υπόλοιπους αλλά το κοινό τον διέκοπτε και φώναζε ρυθμικά το όνομα του. Ωραίες ατάκες από όλους. Τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν και ο Bryan όρισε fatal 4 way με όλα τα άτομα στο ρινγκ και ξεκινάει αμέσως.


Το Fatal 4 Way ξεκινά και είναι ένα υπέροχο ματς με πολλά counter και συνδυασμό κινήσεων από όλους. Η Maryse τελικά σώζει τον Miz από τον Styles τελευταία στιγμή, την κατάσταση εκμεταλλεύεται ο Corbin και χτυπά ένα δυνατό End of Days στον Styles για την νίκη. Σπουδαία νίκη για τον Lone Wolf.Σε μια συνέντευξη μεταξύ της Natalya και της Nikki που βρίσκονταν σε διαφορετικό δωμάτιο για να μην ξεσπάσει καβγάς, ειπώθηκαν μερικές από τις ίδιες ατάκες εκτός από την τελευταία όπου η Natalya είπε πως αν δεν ήταν παντρεμένη τότε ο Cena θα είχε καταλήξει με εκείνη. Αυτό εξόργισε την Nikki που αποχώρησε. Κάτι σαν μεσημεριανό στο Σταρ.

Το Dolph Ziggler εναντίων Apollo Crews έληξε σε δύο λεπτά καθώς ο Ziggler πήγε για γρήγορο superkick αλλά ο Crews τον έκανε roll-up για τη γρήγορη νίκη. Μετά, ο Dolph τρελάθηκε, πλάκωσε με καρέκλα τον αντίπαλο του, καθώς και τον Kalisto που ήρθε για βοήθεια. Στα παρασκήνια, ο Bryan ενημέρωσε τον Ziggler πως στο Elimination Chamber, θα παλέψει με τον Apollo Crews και τον Kalisto σε handicap ματς.


Στο διπλό Contract Signing μεταξύ των Naomi - Alexa Bliss και Becky Lynch - Mickie James έγιναν ωραία πρόμο μεταξύ των αντιπάλων. Η Naomi είχε τον τελευταίο λόγο και μετά έγινε χαμός με τις Lynch και Naomi να καθαρίζουν το ρινγκ.


Σε ένα ακόμα ματς που συμμετείχαν όλες οι Tag Team  ο κόσμος φώναζε ρυθμικά για τον Rhyno. Σε μια στιγμή όρμηξαν όλοι και έγινε χαμός έξω από το ρινγκ, ο Rhyno έκανε gore στον Konnor αλλά έφαγε γονατιά από τον Viktor και το πιν για τη νίκη. Νίκησαν οι Usos με Vaudevillains και Ascension. Και οι Ascension πήραν τη νίκη. Σπάνιο πράμα.


Αν και είχαμε αμφιβολίες για το Randy Orton vs John Cena, αποδείχθηκε πολύ καλό ματς. Ωραίες κινήσεις και kickout από AA και RKO. Σε μια στιγμή εξουδετερώθηκε ο διαιτητής, ο Cena έκανε STF στον Orton που ξέροντας ότι δεν υπάρχει διαιτητής έκανε αμέσως tap out και όρμηξε στο ρινγκ ο Wyatt και έκανε sister Abigail στον Cena. Στο ρινγκ έτρεξε ο Harper που φαίνεται πως δεν τον ελέγχει πια ο Bray και τον χτύπησε με Discus Clothesline. Μετά πήγε να φάει RKO αλλά το απέφυγε και ο Cena έκανε ένα AA στον Orton και πήρε τη νίκη. Το σόου έκλεισε με τον Cena να πανηγυρίζει.


Αποτελέσματα SmackDown Live 7/2/2017:

-Ο Baron Corbin νίκησε τους Miz, AJ Styles και Ambrose
-Ο Apollo Crews νίκησε τον Dolph Ziggler
-Οι Ascension, Vaudevillains και Usos νίκησαν τους American Alpha, Breezango και Slater & Rhyno
-Ο John Cena νίκησε τον Randy Orton.

Item Reviewed: SmackDown Live 7/2/2017: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Cena! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top