ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Triple H ετοιμάζει την νέα Evolution


Τις τελευταίες εβδομάδες είναι προφανές ότι ο "The Game" ετοιμάζει κάτι μεγάλο που θα σοκάρει τον κόσμο του WWE, κάτι όπως την νέα Evolution που κυριάρχησε από το 2003 μέχρι το 2005 με πρωταγωνιστές τους Ric Flair, Triple H, Batista και Randy Orton.

Στο παρόν τώρα, Samoa Joe και Kevin Owens είναι ήδη με το μέρος του Triple H, με τον "King of Kings" να παίρνει τον ρόλο που είχε τότε ο "Nature Boy", δηλαδή θα αγωνίζεται που και που όμως ο βασικός ρόλος του θα επικεντρωθεί στην διαχείριση των υπόλοιπων και χειραγώγηση των πραγμάτων από τα παρασκήνια. Ο Owens ο οποίος είναι και ο WWE Universal πρωταθλητής, θα λέγαμε ότι ο ρόλος του ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό του "The Game" στην Evolution. Όσο για τον Samoa Joe, ο οποίος έχει ξυλοφορτώσει αρκετούς σούπερσταρ, ο ρόλος του "The Animal" του ταιριάζει άψογα.

Εάν το  πλάνο του Triple H πάρει σάρκα και οστά τότε για να συμπληρωθεί η φατρία μένει ακόμα ένα μέλος, τον ρόλο που είχε και ο Orton στην Evolution, δηλαδή ένα νέο αστέρι με μεγάλη προοπτική και κάποιον που ο "Cerebral Assasin" "έφτιαξε" ο ίδιος.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε 5 σούπερσταρ που θα ταίριαζαν σε αυτό το ρόλο:

#1 RusevΟ "The Bulgarian Brute" θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους σούπερσταρ στο WWE. Από τότε που έχασε τον US τίτλο δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο πλάνο για τον ίδιο. Ο Rusev θα δώσει στην φατρία άλλο στάτους και θα αγωνίζεται για τον mid-card τίτλο στο Raw, κάτι που θα τον ανεβάσει σημαντικά.

#2 Pete Dunne: Προερχόμενος από το UK tournament και μόλις 24 χρονών ο "Bruiserweight" θα ταίριαζε στο ρόλο του Randy Orton γάντι. Ο Dunne ήδη έχει δεχθεί αρκετά κομπλιμέντα από τον Triple H, ενώ η ενσωμάτωσή του στην φατρία θα τον βοηθήσει να ανέβει πολλά "σκαλοπάτια" στο WWE.

#3 Bobby Roode: Ίσως η ηλικία του να μην τον θέτει ως υποψήφιο (40 χρονών), όμως η αδυναμία του Triple H προς το πρόσωπό του και η μεγάλη επιτυχία που έχει στο NXT, δεν το κάνει καθόλου αδύνατο. Πέρα από αυτό ο κόσμος ζητάει εδώ και καιρό την προώθησή του στην μεγάλη κατηγορία.

#4 Finn Balor: Πολλοί πίστευαν μετά τον ερχομό του στο WWE, ότι εάν ποτέ ο Balor θα γινόταν μέλος μιας φατρίας, αυτή θα ήταν η Bullet Club. Ο "The Demon: διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον "King of Kings" και είναι μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο δημιούργημα του. Το στυλ του διαφέρει πολύ από αυτό των Samoa Joe και Kevin Owens, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και θα πρόσθετε ένα νέο στοιχείο στην δυναμικότητα της ομάδας.

#5 Charlotte: Η κορυφαία παλαίστρια μέχρι στιγμής στο WWE και κόρη του Ric Flair, κάτι που την κάνει υποψήφια για την νέα Evolution. Παρόλα αυτά, η "The Queen" ίσως είναι η πρώτη που απορριφθεί μιας και το WWE φοβάται μήπως χάσει την πρωτιά της και γι' αυτό το λόγο την θέλει συγκεντρωμένη αποκλειστικά και μόνο στην γυναικεία κατηγορία.


Item Reviewed: Ο Triple H ετοιμάζει την νέα Evolution Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top