ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

tROPhy Ιανουαρίου 2017


Το tROPhy είναι μια στήλη της σελίδας μας όπου οι συντάκτες ανακηρύσσουν τον/την pro wrestler του μήνα. Σε περίπτωση που θέλετε να εκφράσετε την άποψή σας, γράψτε τη στα σχόλια.

tRophy Ιανουάριος 2017
Αριθμός συντακτών: 4

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας:  "Πολλοί οι πιθανοί υποψήφιοι για το tROPhy Ιανουαρίου, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται σίγουρα οι Braun Strowman, Sami Zayn και Neville, ωστόσο το βραβείο θα το δώσω στον John Cena διότι όχι μόνο ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Ric Flair στο Royal Rumble, αλλά μας έδωσε μία ακόμη ματσάρα με αντίπαλο φυσικά τον καλύτερο παλαιστή του πλανήτη, AJ Styles."

Αλέξανδρος Τομπαζίδης: "Δύσκολη η επιλογή για tROPhy Ιανουαρίου καθώς πολλοί αστέρες είχαν μεγάλες στιγμές. Θα μπορούσε να το πάρει ο Jericho καθώς κατέκτησε το US title και κατάφερε να έχει όλους τους τίτλους στην καριέρα του και επίσης έγινε ο σούπερσταρ με την περισσότερη ώρα συνολικά στο Royal Rumble. Επίσης ο Randy Orton καθώς κέρδισε το μεγάλο Royal Rumble. Ο Strowman είχε μεγάλο παρουσιαστικό. Ωστόσο, το tROPhy για εμένα πρέπει να πάει στον John Cena διότι πήρε το μεγάλο 16ο και όχι με απλό τρόπο αλλά με ακόμα μία 5αστερη ματσάρα με τον AJ Styles. Επίσης μέσα στον Ιανουάριο νίκησε τον Corbin και έκανε ωραία παθιασμένα πρόμο που δείχνει ακόμα ότι αντέχει στην κορυφή."

Χρήστος Γκερμένης: "Το tROPhy Ιανουαρίου θα μπορούσε κάλλιστα να πάει στον Randy Orton τόσο για την επικράτησή του στο Rumble όσο και για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον νέο champ στο τελευταίο SD. Παρόλα αυτά και εγώ με τη σειρά μου θα δώσω το tROPhy Ιανουαρίου στον John Cena. Ο Cena έχει επιστρέψει με άλλο αέρα και αυτό φαίνεται ενώ το attitude θυμίζει κάτι από τα πρώτα του χρόνια στην εταιρεία. Τα "δυνατά" promo του Cena αλλά και η επιβλητική νίκη του απέναντι στον πιο φορμαρισμένο παλαιστή αυτή τη στιγμή του WWE, τον AJ Styles για να τον κάνει 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και να ισοφαρίσει τον Flair, τον έβαλε και πάλι στην κορυφή της λίστας."

Νίκος Γκιώνης: "Προσπάθησα πολύ για να δώσω το πρώτο βραβείο του 2017 στον Neville αλλά ο John Cena είχε έναν πολύ καλό μήνα για να μην τον επιλέξω. Ξεκινώντας από τα εβδομαδιαία Smackdown, προσέφερε μερικά εξαιρετικά segments με ή χωρίς τον AJ Styles. Το αποκορύφωμα ήρθε στο Royal Rumble όπου όχι μόνο έγραψε ιστορία κατακτώντας τον 16ο παγκόσμιο τίτλο, αλλά το έκανε σε έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων χρόνων."

Προηγούμενα tROPhies

Νίκος Γκιώνης

John Cena (Ιανουάριος 2017)

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

John Cena (Ιανουάριος 2017)

Χρήστος Γκερμένης

John Cena (Ιανουάριος 2017)

Αλέξανδρος Τομπαζίδης

John Cena (Ιανουάριος 2017)

Νότης Καμπέρης

- (Ιανουάριος 2017)

Reaper

- (Ιανουάριος 2017)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: tROPhy Ιανουαρίου 2017 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top