ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

UFC Fight Night 105: Τον χαβά του ο Derrick Lewis


Παρά τα στομαχικά προβλήματα και τον κακό πρώτο γύρο, ο Derrick Lewis έβγαλε knockout τον Travis Browne στο main event του UFC Fight Night 105. Φρέσκος στο ντεμπούτο του στους Middleweights ο Johny Hendricks. Νίκη για τον Ηλία Θεοδώρου.

Ο Travis Browne ήταν καλύτερος στον πρώτο γύρο και ο Derrick Lewis φάνηκε να έχει χτυπηθεί στο σώμα. Στον δεύτερο γύρο ο Lewis αντέστρεψε την κατάσταση και πήρε τη νίκη με KO στο 3:12 του γύρου. Ο Lewis κατέχει το μεγαλύτερο ενεργό σερί νικών στην Heavyweight Division με 6. Μετά τον αγώνα είπε ότι στον πρώτο γύρο προσπαθούσε σκληρά να μην αφοδεύσει μέσα στο ρινγκ.

Άκρως θετικό ήταν το ντεμπούτο του Johny Hendricks στην Middleweight Division. Ο πρώην Welterweight Champion παρουσιάστηκε ανανεωμένος και κέρδισε τον Hector Lombard με ομόφωνη απόφαση.

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Gavin Tucker στο UFC. Μπορεί να μην πέτυχε κάποιο τελείωμα αλλά κυριάρχησε επί του Sam Sicilia για τρεις γύρους και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση.

Την 5η νίκη του σε 6 αγώνες στο UFC πέτυχε ο Ελληνοκαναδός Ηλίας Θεοδώρου. Ο 'Spartan' βρήκε μπροστά του τον Cezar Ferreira και τον κέρδισε με ομόφωνη απόφαση.

Με τελείωμα έληξαν οι άλλοι δύο αγώνες της main card. H Sara McMann υπέταξε την Gina Mazany στο 1:14 του πρώτου γύρου, ενώ ο Paul Felder κέρδισε τον Alessandro Ricci με ΤΚΟ στο 4:44 του πρώτου γύρου.

Αποτελέσματα UFC Fight Night 105

Main Card

- O Derrick Lewis κέρδισε τον Travis Browne με ΚΟ στο 3:12 του πρώτου γύρου
- Ο Johny Hendricks κέρδισε τον Hector Lombard με ομόφωνη απόφαση
- Ο Gavin Tucker κέρδισε τον Sam Sicilia με ομόφωνη απόφαση
- Ο Ηλίας Θεοδώρου κέρδισε τον Cezar Ferreira με ομόφωνη απόφαση
- Η Sara McMann κέρδισε την Gina Mazany με υποταγή στο 1:14 του πρώτου γύρου
- Ο Paul Felder κέρδισε τον Alessandro Ricci με ΤΚΟ στο 4:44 του πρώτου γύρου

Preliminary Card

- O Santiago Ponzinibbio κέρδισε τον Nordine Taleb με ομόφωνη απόφαση
- Η Randa Markos κέρδισε την Carla Esparza με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Aiemann Zababi κέρδισε τον Reginaldo Vieira με ομόφωνη απόφαση
- O Thiago Santos κέρδισε τον Jack Marshman με ΤΚΟ στο 2:21 του δεύτερου γύρου
- O Gerald Meerschaert κέρδισε τον Ryan James με υποταγή στο 1:34 του πρώτου γύρου

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC Fight Night 105: Τον χαβά του ο Derrick Lewis Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top