ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Επιστρέφει επίσημα στο UFC ο Georges St. Pierre


Σε συμφωνία με το UFC ήρθε ο Georges St. Pierre για να επιστρέψει στις μικτές πολεμικές τέχνες και στο promotion όπου έγραψε ιστορία.


O 36χρονος Καναδός υπέγραψε συμβόλαιο με το UFC για να επιστρέψει και σκοπεύει να αγωνιστεί μέσα στο καλοκαίρι. Ήδη έχει ανοίξει μέτωπα με ορισμένους μαχητές στο UFC, όπως ο πρωταθλητής των Middleweights Michael Bisping.

Ο Georges St. Pierre σταμάτησε όντας πρωταθλητής της Welterweight Division τον Νοέμβριο του 2013 κερδίζοντας τον Johny Hendricks με πλειοψηφική απόφαση. Ποτέ όμως δεν δήλωσε ότι αποσύρθηκε. Διαθέτει ρεκόρ 25-2 με 12 συνεχόμενες νίκες και έχει κατακτήσει 2 φορές το Welterweight Title.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επιστρέφει επίσημα στο UFC ο Georges St. Pierre Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top