ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Φεύγει μετά την Wrestlemania ο John Cena


Μπορεί να επέστρεψε στο τέλος του 2016 αλλά όπως φαίνεται ο John Cena δεν θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμα στο πρόγραμμα του WWE.


Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ετοιμάζεται να πάρει ένα νέο διάλειμμα μετά την Wrestlemania 33. Το διάλειμμα μπορεί να διαρκέσει ακόμη και 8 μήνες, καθώς δεν διαφημίζεται για κανένα show μεταξύ Wrestlemania και Survivor Series.

Αυτό δείχνει ότι οι μέρες του Cena σαν full-timer μάλλον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ότι θα συνεχίσει στο WWE μόνο ως part-timer, αφού δείχνει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εξωτερικά πρότζεκτ. Ακόμα και τώρα που είναι παρόν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE, οι εμφανίσεις του σε house shows έχουν μειωθεί δραστικά.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Φεύγει μετά την Wrestlemania ο John Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top