ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Πάμε για το «δεκαεφτά» στην WrestleMania;

Ο Νότης Καμπέρης αναρωτιέται για το φετινό Road to WrestleMania και γράφει στο ringsofpain.gr για το Elimination Chamber Match του Smackdown για το WWE Championship.

Όπως είχα γράψει πριν από μερικές ημέρες, ο John Cena ήταν η πιο αξιόπιστη επιλογή για το Road to WrestleMania. Υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές επιλογές για το ματς που θα κορυφώσει το μπλε brand στο μεγαλύτερο PPV της χρονιές.

Ανακοινώθηκε το Elimination Chamber Match, στο οποίο οι AJ Styles, Dean Ambrose, Bray Wyatt, Miz και Baron Corbin θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Champ. Δύο... ή μάλλον ένας παίζει μπάλα στο να εκθρονίσει τον Champ. Ο Bray Wyatt.

Αν νικήσει ο Bray Wyatt, θα γίνει για πρώτη φορά WWE Champion. Και ναι, θα χαρώ δεόντως, διότι το αξίζει εδώ και καιρό. Αν λοιπόν στεφθεί νέος πρωταθλητής, ο John Cena θα μείνει «στην απ'έξω» και θα πάμε σε ένα Wyatt vs Orton; Και ο John Cena με ποιον (ο Undertaker θα παίξει - λογικά - με Roman Reigns). Δεν μου ακούγεται λογικό.

Επίσης, αν κερδίσει στο E.C. ο John Cena... θα πάμε σε ένα Cena vs Orton, το οποίο το έχουμε δει περισσότερες φορές (ειδικά το 2009) από ότι τα φετινά «Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός» στο μπάσκετ; Ε, όχι...

Άρα, όλα δείχνουν για κάποιο triple threat στην WrestleMania. Και με John Cena διεκδικητή... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Δεκαεφτά φορές - record breaking - Champ, John Cena!

Υ.Γ Ο AJ Styles αδικείται στην προκειμένη περίπτωση. Αλλά αυτά είπαμε... είναι θέματα καταμερισμού των ρόστερ. Μη και... πέσει στην mid card division!

Υ.Γ 2 Ο James Ellsworth δεν έχει ακόμα αντίπαλο για WM.

Υ.Γ 3 Ναι, αδικία να το χάσει σε τριάντα μέρες ο Bray. Αλλά είναι το ιδανικό μέρος για το «δεκαεφτά» του Cena η WrestleMania.

Υ.Γ 4 Για τον Randy... και το Royal Rumble που κέρδισε, δεν είναι λίγο.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Πάμε για το «δεκαεφτά» στην WrestleMania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top