ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Νέοι χαρακτήρες στο WWE 2K18


Ο Αμερικανός ράπερ, Snoop Dogg, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump και ο ζωντανός θρύλος της πυγμαχίας, Mike Tyson θα είναι κάποιοι από τους νέους χαρακτήρες του WWE 2K18.


Ο Snoop Dogg, ο οποίος μάλιστα είναι και Hall of Famer θα κοστίσει γύρω στα 50,000 VC (Virtual Corrency - Εικονικό νόμισμα) για να ξεκλειδώσει κάποιος τον χαρακτήρα του ενώ ο Πρόεδρος Trump, θα κοστίσει γύρω στα 85,000 VC. Η τιμή του Tyson έχει προσδιοριστεί στα 75,000 VC.

Οι χαρακτήρες αυτοί θα μπορούν να ξεκλειδωθούν στο VC store, κάτω από την καρτέλα store στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού, ενώ για να αποκτήσει κάποιος εικονικά νομίσματα θα χρειαστεί να συμμετάσχει στα διάφορα modes που διαθέτει το παιχνίδι. Εκτός από διάσημες προσωπικότητες, αγορές μπορούν να γίνουν για θρυλικούς παλαιστές, τίτλους που έχουν αποσυρθεί ακόμα και αρένες από την παλιά εποχή.

Κάποια από τα παραπάνω βέβαια για να εμφανιστούν στο VC store, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από εικονικά νομίσματα, όπως συμμετοχή και πρόοδο στο My Career και WWE Universe mode.

Item Reviewed: Νέοι χαρακτήρες στο WWE 2K18 Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top