ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Οι επίσημοι κανονισμοί του WWE θέτουν τον Reigns νικητή του Royal Rumble!


Όπως είναι γνωστό, ο Randy Orton αρνήθηκε το δικαίωμα του να αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt στη WrestleMania 33 και το SmackDown είναι αναγκασμένο να βρει νέο νούμερο 1 διεκδικητή. Ποια είναι όμως η επίσημη ενέργεια σύμφωνα με τους κανονισμούς;


Το WWE είχε μια παρόμοια κατάσταση το 1999, όταν ο Vince McMahon νίκησε το Royal Rumble. Τότε, το επόμενο βράδυ στο RAW, αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τον Rock που είχε κατακτήσει τον τίτλο από τον Mankind, επίσης στο Royal Rumble. Τότε ο Vince και ο Rock είχαν συμμαχία και επίσης δεν ήθελε να μπει στο ρινγκ καθώς δεν ήταν παλαιστής. Ύστερα προέβη στην ανακοίνωση ότι θα ονομάσει έναν νούμερο 1 διεκδικητή τον επόμενο καιρό.
Ωστόσο αντίθετη άποψη είχε ο Stone Cold καθώς εμφανίστηκε στην οθόνη με έναν πιωμένο Shawn Michaels ο οποίος ήταν Commisioner του WWE (όπως ο Shane και η Stephanie τώρα). Εκεί ο HBK ενημέρωσε τους πάντες πως σύμφωνα με το επίσημο εγχειρίδιο κανονισμών, εάν ο νικητής του Royal Rumble δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο main event της WrestleMania που κέρδισε κατακτώντας το Royal Rumble, τότε χάνει το δικαίωμα αυτό και το παίρνει ο τελευταίος που αποκλείστηκε στο Royal Rumble. Εκείνος ήταν ο Stone Cold Steve Austin. Για την ιστορία, τότε ο Austin πρότεινε στον McMahon, επειδή ήθελε να τον δείρει, steel cage ματς και αν έχανε δεν θα ξανα πάλευε για παγκόσμιο τίτλο. Το ματς έγινε στο Valentine's Day Massacre: In your House όπου έγινε και το ντεμπούτο του Big Show και νίκησε ο Austin καθώς ο Show διέλυσε το Steel Cage.

Στην τωρινή δική μας περίπτωση, ο Orton αρνήθηκε τα δικαιώματα που κέρδισε στο Rumble επομένως σύμφωνα με τον κανονισμό, ο επόμενος που έχει το δικαίωμα είναι ο Roman Reigns καθώς αποκλείστηκε τελευταίος. Οπότε θα έπρεπε να είναι Roman Reigns vs Bray Wyatt ή μια ευκαιρία για τον τίτλο Universal καθώς ο Reigns ανήκει στο RAW.

Φυσικά, μάλλον δεν υπάρχει εγχειρίδιο κανονισμών και όλο ήταν ένα σενάριο, ωστόσο βγάζει νόημα. Το WWE αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε νέο βιβλίο που ονομάζεται ''Το επίσημο εγχειρίδιο κανονισμών του WWE και πως να τους σπάσετε'' και θα είναι προς πώληση μέσα στο 2017. Λογικά δεν θα έχει κεφάλαιο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά αν έχει και ισχύει τότε ο Reigns πρέπει να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του!


Item Reviewed: Οι επίσημοι κανονισμοί του WWE θέτουν τον Reigns νικητή του Royal Rumble! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top