ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ZMAK Wars 2017: Με την ευλογία του νέου GM


Το ZMAK Wars 2017 θα μείνει στην ιστορία για το απίστευτο main event, στο οποίο οι Skendernation έγιναν οι νέοι ZMAK Tag Team Champions μετά από ένα τρομερό Ladder Match. Παρέμεινε ZMAK Champion ο Απόλλωνας και θα βρει στον δρόμο του τον Χασάπη. Παρουσιάστηκε ο νέος GM.

Η Kass Company και ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξαν το show. Ο Πολυχρονίδης παρουσίασε ένα νέο παλαιστή, τον Πάρη, ο οποίος αργότερα θα αντιμετώπιζε τον F.B.I. της Kass Company.

Με ισοπαλία έληξε ο αγώνας του Νίκου Κάκτου με τον Νεκροθάφτη, καθώς κανείς από τους δύο δεν πρόλαβε να κάνει pinfall μέσα στο όριο των 5 λεπτών. Μετά τον αγώνα, ο Νεκροθάφτης επιτέθηκε στον Κάκτο.

Χωρίς νικητή έληξε και ο αγώνας του F.B.I. με τον Πάρη. Ο αγώνας έληξε με double countout. Απαγορεύτηκε η είσοδος στον Kriss Kass στα main event επειδή δεν κέρδισε ο F.B.I.

O Πέτρος Πολυχρονίδης παρουσίασε τον νέο GM, τον Γιώργο Πέρη. Ο νέος GM ανακοίνωσε Battle Royal για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το ZMAK Championship.

Στα χέρια του Γεδεών παρέμεινε το ZMAK Prime Championship, αφού ο πρωταθλητής προκάλεσε DQ στον αγώνα του Ορέστη με τον Ορφέα Δούρβα υπέρ του Ορφέα.

Ο Φαλακρός Γκουρού συνεχίζει την επέλασή του στο ΖΜΑΚ. Αυτή τη φορά κέρδισε τον Μιχάλη από τους Μ2 σε No Holds Barred Match.

O Κωνσταντίνος Ασημένιος παρουσίασε τους Temeterons από την Θεσσαλονίκη. Ο El Greko δεν πτοήθηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα κόντρα στους Temeterons και τους κέρδισε στον πρώτο τους αγώνα στο ΖΜΑΚ.

Ο Σπύρος Λούης κέρδισε τον Κουνούπη έχοντας τη βοήθεια της Viral και έγινα πρώτος διεκδικητής του ΖΜΑΚ Prime Championship. Μετά τον αγώνα η Viral πρότεινε στον Κουνούπη να μπει στην φατρία και τον έπεισε χάρη σε γυναικεία παρουσία.

Το Battle Royal περιείχε αρκετούς παλαιστές του ΖΜΑΚ. Το λάθος του 3B να πετάξει έξω τον Γεδεών κατά λάθος του κόστισε στο τέλος. Ο 3B είχε μείνει τελευταίος με τον Χασάπη και ο Γεδεών επέστρεψε για να βοηθήσει τον Χασάπη να κερδίσει και να γίνει πρώτος διεκδικητή του ZMAK Championship.

Με αμφισβητούμενο τρόπο παρέμεινε ZMAK Champion ο Απόλλωνας στο Last Man Standing Match κόντρα στον Κουρέα. Ο Κουρέας κατάφερε να σηκωθεί πολύ λίγο πριν μετρήσει 10 ο διαιτητής αλλά έπαιξε η μουσική του Απόλλωνα και του δόθηκε η νίκη.

Το main event της βραδιάς ήταν το Ladder Match ανάμεσα στους πρωταθλητές Gemini, τους Skendernation και τους Γαλαζοαίματους. Ο αγώνας ήταν τρομερός με αμέτρητα spots και αποκορύφωμα το moonsault του Mic σε όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονταν εκτός ρινγκ. Η στιγμή που έκρινε τον αγώνα ήταν όταν έσβησαν τα φώτα την ώρα που οι Gemini ήταν έτοιμοι να κατεβάσουν τις ζώνες. Εμφανίστηκαν δύο νέοι παλαιστές, οι Δίδυμοι, οι οποίοι στάλθηκαν από τον νέο GM για να επιτεθούν στους Gemini. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στις άλλες δύο ομάδες να παλέψουν για τους τίτλους, με τελικούς νικητές τους Skendernation. Οι νέοι πρωταθλητές πανηγύρισαν μαζί με τον νέο GM.

Αποτελέσματα ZMAK Wars 2017

- Ο αγώνας Νίκος Κάκτος vs Νεκροθάφτης έληξε ισόπαλος
- Ο αγώνας F.B.I. vs Πάρης έληξε με double countout
- O Ορφέας Δούρβας κέρδισε τον Ορέστη Δούρβα με DQ
- O Φαλακρός Γκουρού κέρδισε τον Μιχάλη
- Ο El Greko κέρδισε τους Temeterons
- Ο Σπύρος Λούης κέρδισε τον Κουνούπη
- Ο Χασάπης κέρδισε το Battle Royal (πρώτος διεκδικητής του ΖΜΑΚ Championship)
- O Απόλλωνας κέρδισε τον Κουρέα (παρέμεινε ZMAK Champion)
- Οι Skendernation κέρδισαν τους Γαλαζοαίματους και τους Gemini (νέοι ZMAK Tag Team Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ZMAK Wars 2017: Με την ευλογία του νέου GM Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top