ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

ΟΔΗΓΟΣ ZMAK WARS 2017


Το ΖΜΑΚ επιστρέφει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου με το ZMAK Wars 2017, το πρώτο supershow της τρέχουσας χρονιάς, με την κόντρα της Kass Company με το ZMAK Syndicate να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Στο main event του show ο νέος ZMAK Champion Απόλλωνας θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά τον τίτλο κόντρα στον Κουρέα σε Last Man Standing Match, σε μια κόντρα με έντονο το προσωπικό στοιχείο.

Οι Tag Team ζώνες θα διεκδικηθούν στο πρώτο Ladder Match στην ιστορία του ΖΜΑΚ. Οι Gemini θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους κόντρα στους Skendernation και τους Γαλαζοαίματους.

Οι διάσημοι Youtubers Ορφέας και Ορέστης Δούρβας θα βρεθούν αντιμέτωποι, με το ZMAK Prime Championship να μένει χωρίς κάτοχο σε περίπτωση ήττας του Ορφέα Δούρβα.

Παράλληλα, θα δούμε εξελίξεις στην υπόθεση ZMAK Syndicate εναντίον Kass Company, η οποία κατέχει όλους τους τίτλους του promotion. O Πέτρος Πολυχρονιδης θα παρουσιάσει τον νέο general manager του ZMAK.

Το ZMAK Wars 2017 θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο Fighters Park στην Πέτρου Ράλλη 107 δίπλα από το Village Ρέντη. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

Πρόγραμμα ZMAK Wars 2017

- Last Man Standing Match - Απόλλωνας (c) vs Κουρέας (ZMAK Championship)
- Ladder Match - Gemini (c) vs Sendernation vs Γαλαζοαίματοι (ZMAK Prime Championship)
- Ορφέας Δούρβας vs Ορέστης Δούρβας (Prime Title On Danger)
- Σπύρος Λούης vs Κουνούπης (Prime Title #1 Contender)
- No Holds Barred - Μιχάλης (Μ2) vs Φαλακρός Γκουρού
- 5 Minutes Time Limit Match - Νίκος Κάκτος vs Νεκροθάφτης
- Temeterons vs El Greko
- Surprise new GM Match

Trailer


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ΟΔΗΓΟΣ ZMAK WARS 2017 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top