ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Επιστρέφει στο ρινγκ το 2018 ο Daniel Bryan;


Ο Bryan με δηλώσεις του ξαναφούντωσε τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο ρινγκ. Τι ισχύει τελικά με την περίπτωση του;


Στο τελευταίο Talking Smack ο Miz τον κατηγόρησε για ακόμα μια φορά πως δεν έχει λόγω να βρίσκεται στο WWE αφού δεν μπορεί να παλέψει. Τότε ο Bryan έδωσε μια ενδιαφέρουσα απάντηση:

''Δεν μπορώ ή δεν με αφήνουν; Θα δούμε σε ενάμιση χρόνο. Θα δούμε τι θα συμβεί.''

Με αυτή του τη δήλωση έβαλε φωτιά στο ίντερνετ και στη φημολογία πως σιγά σιγά θα γίνει η τεράστια επιστροφή του.

Αρχικά να υπενθυμίσουμε πως ο Bryan υπέφερε από πολλαπλές διασείσεις στο κεφάλι και βλάβη στον εγκέφαλο από το επικίνδυνο στυλ του. Λέγεται πως βιάστηκε σε πρόωρη αποχώρηση από το ρινγκ από τον Vince McMahon. Είναι αμφίβολο οι γιατροί του WWE να τον αφήσουν να παλέψει τον επόμενο χρόνο. Είναι γνωστό εξάλλου πως οι γιατροί του WWE μόνο είναι αντίθετοι στην επιστροφή του. Ο Bryan έχει πάρει άδεια από άλλους, προσωπικούς ιατρούς.

Συγκεκριμένα, έχει περάσει όλα τα τεστ εκτός από ένα που δείχνει είναι ρίσκο μια επιστροφή στο ρινγκ. Ο ίδιο ο Bryan δήλωσε πως όσο πιο πολλά μαθαίνει για αυτό το τεστ, τόσο συνειδητοποιεί πως δεν έπρεπε να βιαστεί στην συνταξιοδότηση.

Όλα αυτά μας οδηγούν στην δήλωση του Bryan και το νόημα της. Τι εννοούσε με την έκφραση ''Θα δούμε σε ενάμιση χρόνο''; Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το συμβόλαιο του Daniel Bryan λήγει το 2018 με το WWE και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει για να αγωνιστεί σε ανεξάρτητα promotion. Λέγεται επίσης πως ο ''Dragon'' έχει αναπτύξει ένα νέο στυλ πάλης με λιγότερα ρίσκα που θα τον προστάτευε από νέους τραυματισμούς στο κεφάλι και θα επέκτεινε την καριέρα του στο ρινγκ. Ένα από τους στόχους του είναι να αγωνιστεί στο CMLL και να κάνει ένα hair vs hair ματς στο επετειακό τους σόου. Μένει να δούμε!

Item Reviewed: Επιστρέφει στο ρινγκ το 2018 ο Daniel Bryan; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top