ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

205 Live 14/3/2017: Πάει Wrestlemania ο Austin Aries


O Austin Aries είναι ο εκλεκτός που θα αντιμετωπίσει τον Neville στην Wrestlemania μετά από ένα πολύ ωραίο main event στο οποίο κέρδισε. Πάλι είπε ψέματα ότι έκανε δώρο στην Alicia Fox ο Noam Dar.


O Neville άνοιξε το show λέγοντας ότι είναι ο βασιλιάς των Cruiserweights και δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει το main event επειδή θα τον κερδίσει στην Wrestlemania.

Στον εναρκτήριο αγώνα του επεισοδίου ο Mustafa Ali και ο Drew Gulak βρέθηκαν αντιμέτωποι και ο Ali κέρδισε με Inverted 450 Splash. Μετά τον αγώνα ο Drew Gulak πήρε το μικρόφωνο και με νεύρα είπε ότι δεν πρέπει να αλλάξει αυτός αλλά το 205 Live.

O Noam Dar και ο Ariya Daivari κέρδισαν τους Rich Swann και Jack Gallagher με τον Dar να κάνει το pin στον Swann. Μετά τον αγώνα ένας κούριερ έφερε ένα αρκουδάκι το οποίο άρπαξε αμέσως ο Dar και το έδωσε στην Alicia Fox λέγοντας ότι τ πήρε αυτός.

Στο main event οι Tony Nese, Austin Aries, TJ Perkins, Brian Kendrick και Akira Tozawa πάλεψαν για την θέση πρώτου διεκδικητή για το Cruiserweight Championship. Ο Tony Nese ήταν ο πρώτος που αποκλείστηκε από τον TJ Perkins. O Nese επιτέθηκε στον Perkins μετά τον αποκλεισμό του και τον πέταξε έξω ο Akira Tozawa. Αμέσως, ο Brian Kendrick απέκλεισε τον Akira Tozawa. O Austin Aries και ο Kendrick έκαναν ταυτόχρονα pin στον TJ Perkins και τον απέκλεισαν. Ο Kendrick πήγε αμέσως για το Captain's Hook στον Aries αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Perkins. O Kendrick έφτασε ξανά κοντά στη νίκη με Slice Bread #2 και Captain's Hook αλλά ο Aries πήρε τη νίκη με Rolling Elbow.

Αποτελέσματα 205 Live 14/3/2017

- Ο Mustafa Ali κέρδισε τον Drew Gulak
- Οι Noam Dar & Ariya Daivari κέρδισαν τους Rich Swann & Jack Gallagher
- O Austin Aries κέρδισε τους Brian Kendrick, TJ Perkins, Akira Tozawa και Tony Nese

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 14/3/2017: Πάει Wrestlemania ο Austin Aries Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top