ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

205 Live 21/3/2017: Ανταλλαγή βλεμμάτων


Ο Neville και ο Austin Aries δεν πλακώθηκαν αλλά αντάλλαξαν έντονα βλέμματα στο main event του 205 Live. Κορόιδεψε ξανά τον Akira Tozawa ο Brian Kendrick.


O Tony Nese και ο TJ Perkins αγωνίστηκαν στον πρώτο αγώνα του 205 Live με τον Nese να αναδεικνύεται νικητής με το Nasty Nese.

O Akira Tozawa κέρδισε σε ελάχιστα έναν τοπικό παλαιστή. Κάλεσε στο ρινγκ τον Brian Kendrick και όταν δεν εμφανίστηκε ο Kendrick αποφάσισε να πάει αυτός να τον βρει. Ο Kendrick επιτέθηκε από το πουθενά στον Tozawa μεταμφιεσμένος σε security.

O Austin Aries πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του και τον διέκοψε ο Neville. O Aries του είπε ότι θα είναι σχολιαστής στον αγώνα του πρωταθλητή με τον Mustafa Ali. Ο Neville πήρε τη νίκη στον αγώνα με τον Ali με submission. Μετά τον αγώνα οι δύο αντίπαλοι στην Wrestlemania κοιταζόντουσαν χωρίς να υπάρξει σωματική επαφή.

Αποτελέσματα 205 Live 21/3/2017

- Ο Tony Nese κέρδισε τον TJ Perkins
- O Akira Tozawa κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή
- Ο Neville κέρδισε τον Mustafa Ali

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 21/3/2017: Ανταλλαγή βλεμμάτων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top