ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

205 Live 28/2/2017: Πάει φουριόζος στο Fastlane ο Gallagher


Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Jack Gallagher είχε το πάνω χέρι έναντι του Neville. Συνεχίζεται ο πόλεμος του Brian Kendrick με τον Akira Tozawa.


Ο Noam Dar κέρδισε τον Lince Dorado στον εναρκτήριο αγώνα και έφυγε αγκαλιά με την Alicia Fox.

O Austin Aries πήρε συνέντευξη από τον Akira Tozawa. O Tozawa ζήτησε να παλέψει με τον Brian Kendrick. O Kendrick του είπε ότι θα παλέψουν με δικούς του όρους και του πρόσφερε μερικά μαθήματα.

Οι Tony Nese, Ariya Daivari και Drew Gulak κέρδισαν τους Mustafa Ali, TJ Perkins και Cedric Alexander με Running Nese του Nese στον Perkins.

O Neville είπε ότι θα διαλύσει τον Jack Gallagher στο Fastlane και ότι του ανήκει το ρινγκ. Ο Gallagher διαφώνησε και άρχισαν να πλακώνονται με τον Gallagher να επικρατεί.

Αποτελέσματα 205 Live 28/2/2017

- O Noam Dar κέρδισε τον Lince Dorado
- Οι Tony Nese, Ariya Daivari & Drew Gulak κέρδισαν τους Mustafa Ali, TJ Perkins & Cedric Alexander

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 28/2/2017: Πάει φουριόζος στο Fastlane ο Gallagher Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top