ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

205 Live 28/3/2017: Έτοιμοι να κλέψουν την παράσταση


Ο Neville και ο Austin Aries τα είπαν για μια τελευταία φορά πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Wrestlemania. Νέο μάθημα από τον Brian Kendrick στον Akira Tozawa.


O Rich Swann και ο Ariya Daivari άνοιξαν το επεισόδιο. Ο Swann κέρδισε τον αγώνα με Phoenix Splash.

Με εντυπωσιακό splash, το Inverted 450, κέρδισε ο Mustafa Ali τον Brandon Scott.

Ο Brian Kendrick έκλεψε για να κερδίσει τον Akira Tozawa με roll-up και του είπε ότι το μάθημα νούμερο 9 είναι ότι τα πάντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλο.

Ο Neville είπε ότι αυτός κουβαλάει το 205 Live. O Austin Aries είπε ότι είναι καλύτερος και ότι θα κλέψουν την παράσταση στην Wrestlemania. O Neville χτύπησε τον Aries, ο διεκδικητής αντέστρεψε την κατάσταση και ο πρωταθλητής κατάφερε να ξεφύγει.

Αποτελέσματα 205 Live 28/3/2017

- Ο Rich Swann κέρδισε τον Ariya Daivari
- O Mustafa Ali κέρδισε τον Brandon Scott
- O Brian Kendrick κέρδισε τον Akira Tozawa

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 28/3/2017: Έτοιμοι να κλέψουν την παράσταση Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top