ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

205 Live 7/3/2017: Το ντεμπούτο του Austin Aries


O Austin Aries έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο κόντρα στον Tony Nese και κέρδισε. Την έφερε ξανά στον Akira Tozawa ο Brian Kendrick.


Ο Austin Aries πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του και είπε ότι ήρθε στο 205 Live για να γίνει το πρώτο όνομα. Ο Neville τον σταμάτησε και είπε ότι θα τελειώσει την επιστροφή του πριν καν αρχίσει. Ο Aries του είπε να έρθει στο ρινγκ και ο Neville είπε ότι δεν θα το κάνει αλλά ότι υπάρχουν πολλοί στα αποδυτήρια που θέλουν να τα βάλουν με τον Aries. O Aries προκάλεσε όποιον θέλει να τα βάλει μαζί του.

Ο Rich Swann και ο Jack Gallagher σχημάτισαν επιτυχημένη ομάδα για να κερδίσουν τον Noam Dar και τον Ariya Daivari. Η νίκη ήρθε με Phoenix Splash του Swann στον Dar. Μετά τον αγώνα ένας κούριερ έφερε σοκολατάκια στην Alicia Fox, τα οποία πήρε ο Dar και είπε ότι τα πήρε αυτός για την κοπέλα του.

Ο Brian Kendrick είπε ότι ο Akira Tozawa δεν θα αντιμετωπίσει αυτόν αλλά έναν άλλο Bryan Kendrick. Ένας παλαιστής με το ίδιο όνομα αντιμετώπισε τον Tozawa και ο Ιάπωνας τον κέρδισε.

O Tony Nese ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Austin Aries. Ο 'A Double' έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο, καθώς πήρε τη νίκη με Roaring Elbow.

Αποτελέσματα 205 Live 7/3/2017

- Οι Rich Swann & Jack Gallagher κέρδισαν τους Noam Dar & Ariya Daivari
- Ο Akira Tozawa κέρδισε τον Bryan Kendrick
- O Austin Aries κέρδισε τον Tony Nese

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 7/3/2017: Το ντεμπούτο του Austin Aries Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top