ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Στις 3 Ιουνίου το No Limits 29: Future vs Past


Η Γιωργία Μπιτάκου ανακοίνωσε ότι η ιστορική μάχη ανάμεσα στον Σταμάτη Μπιτάκο και τον Φλοριάν Μάρκου θα λάβει χώρα στις 3 Ιουνίου στο Κλειστό του Γαλατσίου.

Ώρα έναρξης No Limits 29: 20:00.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πριν ένα χρόνο ο κάτοχος παγκόσμιων τίτλων Florian Marku θα έπαιζε με τον κορυφαίο Kickboxer Meletis Kakoumpavas και ο Σταμάτης Μπιτάκος κράτησε pao στον Φλοριάν όταν επίσκευτηκε τη σχολή του για να μη χάσει την προπόνησή του...Ο Muay Thai King of the Ring 2006 Σταμάτης Μπιτάκος ξέρει πολύ καλά πόσο επικίνδυνα, γρήγορα και εκρηκτικά είναι τα χτυπήματα του Φλοριάν , όμως στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, τον ζήτησε απέναντί του γιατί έτσι επιλέγει τη δική του αυλαία ...μόνο μαχόμενος πάντα με την κορυφή !!!!!!Θαυμάζω ,σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ πολύ και τους 2 και ανυπομονώ να δω μαζί σας την επική αυτή μάχη μέσα στο οκτάγωνο με όρους MMA....Πότε;;;; Αρχίστε να μετράτε αντίστροφα λοιπόν γιατί θα δούμε τους δύο πιο τρελούς,δυνατούς,σκληρούς μαχητές φτιαγμένους από την ίδια στόφα αυτού του σπάνιου υλικού από ψυχικό ατσάλι που δεν αναγνωρίζει όρια .....Σάββατο στις 3 του Ιούνη 2017 στις 20:00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου !!!!

Στην κάρτα αυτής της ιστορικής διοργάνωσης θέλω να δω και τα κορυφαία ονόματα του χώρου και είμαστε σε συνομιλίες με Giannis ManolasGiannis Michalopoulos ,Dimitris ChiotisVaggelis Chatzis,Stavros GrigorakakisXristos PlasarisAlexander GerekosStefanos Konstantelopoulos,θανασης καρουσος,Kostas Aggelis και πολλούς άλλους μέσα στην εβδομάδα θα έχετε το co- main event και τα υπόλοιπα ζευγάρια - φωτιά που θα σταθούν αντάξια δίπλα στη μάχη της δεκαετίας !!!!!!!!!


Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Στις 3 Ιουνίου το No Limits 29: Future vs Past Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top