ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Ποια η γνώμη του AJ Styles για τον αγώνα του με τον Shane;


Μετά από ένα φανταστικό 2016 για τον ίδιο, ο AJ Styles πάει στην Wrestlemania 33 για να αγωνιστεί κόντρα στον Shane McMahon, μία επιλογή που σίγουρα δεν... ξετρέλανε το WWE Universe.


Ωστόσο, ποια είναι η άποψη του ίδιου του Styles για την επερχόμενη αναμέτρηση του με τον γιο του ιδιοκτήτη του WWE;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο πρώην WWE Champion αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση του με τον Shane και αυτές ήταν οι δηλώσεις του:

«Αρχικά, είναι σημαντικό ότι θα βρίσκομαι στην Wrestlemania. Ο Shane έχει βρεθεί στο ρινγκ κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους, όπως ο Kurt Angle και εκείνος ο αγώνας που είχαν οι δυο τους έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό μου. Ο τύπος είναι τρελός και το να βρίσκεσαι στο ρινγκ εναντίον του είναι μία ευκαιρία που δεν την έχουν όλοι. Όσο για εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο αγώνας μας δεν θα είναι καλός, έχω να πω ότι λατρεύω τις προκλήσεις, το ίδιο και ο Shane, οπότε για να δούμε».

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια η γνώμη του AJ Styles για τον αγώνα του με τον Shane; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top