ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ανεξάρτητος παλαιστής


Για παιδική πορνογραφία κατηγορείται ο ανεξάρτητος παλαιστής Rude Boy Riley, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στη Νέα Υόρκη.

Η αστυνομία βρήκε στον υπολογιστή του Riley παιδική πορνογραφία. Επίσης, στο κινητό του βρέθηκαν φωτογραφία από νεογέννητα παιδιά. Ορισμένο υλικό το είχε ανεβάσει και στο internet. Θα περάσει από δικαστήριο για κατοχή και προώθηση παιδικής πορνογραφίας.

Φυσικά τα promotion στα οποία επρόκειτο να αγωνιστεί ακύρωσαν τις εμφανίσεις του. Επίσης, απολύθηκε από το γυμναστήριο στο οποίο δούλευε. Ο Riley είχε περάσει κι από tryouts του WWE και πλέον είναι βέβαιο ότι δεν θα τον ξανακαλέσουν ποτέ.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ανεξάρτητος παλαιστής Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top