ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Θέλει συμμαχία με τον αδερφό του ο Bray Wyatt


Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του με σκοπό να κάνει promote τον αγώνα του με τον Randy Orton στην WM 33, ο Bray Wyatt τόνισε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον πραγματικό αδερφό του, Bo Dallas.


Αυτά είπε ο Bray για τον αδερφό του: "Ο Bo Dallas είναι ο πιο ταλαντούχος παλαιστής και στα 2 σόου. Είναι ο πιο υποτιμημένος, κατά την γνώμη μου. Έχει τόσα να δώσει. Κάποια στιγμή θα ήθελα να συμμαχήσω μαζί του γιατί ξέρω ποιος και τι είναι. Εάν οι άνθρωποι θέλουν να τον βλέπουν έτσι, ε λοιπόν τότε θα σας δείξω, είναι πολύ πιθανό."

Ο Wyatt από μόνος του είναι παράδειγμα ότι ένας ανόητος χαρακτήρας μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά και να γίνει μια σοβαρή προσωπικότητα στην επιχείρηση. Ο ίδιος ξεκίνησε ως Husky Harris με τους Nexus. Η αλλαγή στο gimmick του σε Bray Wyatt, του επέφερε 2 συμμετοχές σε WM εναντίον παλαιστές τύπου Cena και Undertaker, όπως και ένα World title. Αρκετά εντυπωσιακό!

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια του Wyatt και του Dallas ασχολείται από παλιά με την επαγγελματική πάλη και τα ονόματα των IRS (πατέρας), Barry Windham (θείος) και Blackjack Mulligan ( παππούς), είναι άκρως εντυπωσιακά.

Item Reviewed: Θέλει συμμαχία με τον αδερφό του ο Bray Wyatt Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top