ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Brock Lesnar: Πόσο συχνά θα εμφανίζεται μετά την Wrestlemania;


Φαίνεται ότι ο Brock Lesnar έχει συμφωνήσει να πραγματοποιεί περισσότερες εμφανίσεις στο WWE σχετικά με όσα μας έχεις συνηθίσει από το 2012 μέχρι σήμερα.


Ο βασικός λόγος για την αλλαγή αυτή είναι το γεγονός ότι ο "Beast Incarnate" θα κατακτήσει το Universal Championship στην Wrestlemania, με τις πρώτες πληροφορίες μάλιστα να λένε ότι η θητεία του με τον τίτλο θα κρατήσει ως την Wrestlemania 34, εκεί όπου φημολογείται ότι θα αγωνιστεί κόντρα στον Roman Reigns.

Προφανώς στο χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει ο Brock Lesnar θα δώσει το παρών σε πολλά εβδομαδιαία επεισόδια, αλλά και σε house shows.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Brock Lesnar: Πόσο συχνά θα εμφανίζεται μετά την Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top