ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Dana White: "Αν δεν είσαι ο McGregor βούλωσέ το"


Σε δηλώσεις οι οποίες δεν θα αρέσουν στην πλειοψηφία των αθλητών του UFC προέβη ο πρόεδρος του promotion Dana White με αφορμή τον αυξανόμενο αριθμό μαχητών που ζητούν τα λεγόμενα 'money fights'.


Η άνοδος του Conor McGregor στην κορυφή του UFC και τα τρελά χρήματα που βγάζει έχουν κάνει πολλούς fighters να ζηλέψουν. Όλο και περισσότερα ονόματα, ενδεικτικά των οποίων είναι ο Tyron Woodley και ο Michael Bisping, ζητούν αγώνες που θα τους αποφέρουν τα περισσότερα δυνατά χρήματα.

Ο White έχει εκνευριστεί με την συμπεριφορά των αθλητών του και δήλωσε τα ακόλουθα: "Άκου, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Ο Conor (McGregor) είναι το όνομα. Αυτός φέρνει τον κόσμο, τα μεγάλα έσοδα στα pay per views και τα σχετικά. Βούλωσέ το αν δεν το κάνεις. Αν δεν είσαι ο Conor, βούλωσέ το.

Όλοι μιλούν για 'money fights'. Δεν είσαι 'money fight'. Θα βγάλεις ότι είναι να βγάλεις και αν είσαι καλός πρωταθλητής και ο αγώνας σου πουλήσει, θα είσαι στα pay per views. Αν δεν είσαι τόσο μεγάλος pay per view σταρ, βούλωσέ το και πάλεψε."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Dana White: "Αν δεν είσαι ο McGregor βούλωσέ το" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top