ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Edge & Christian: «Μπράβο στους Hardys»


Η πιθανή επιστροφή των Hardy Boyz στο WWE είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα το τελευταίο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους απανταχού pro wrestling fans και για αυτό μίλησαν οι Edge και Christian, παλιοί γνώριμοι των Matt και Jeff.


Διαβάστε εδώ όλα όσα δήλωσαν οι Edge και Christian για το ενδεχόμενο συνεργασίας των Broken Hardys με τη μεγάλη εταιρία:

Edge: «Στο χώρο του pro wrestling πρέπει να είσαι καινοτόμος, αλλιώς μένεις στάσιμος και ο κόσμος θα σε βαρεθεί σύντομα. Θυμάμαι όταν επέστρεψα από το πρώτο χειρουργείο σαν face στο Toronto και ο κόσμος με γιούχαρε. Οι Matt και Jeff είναι ιδιαίτερα έξυπνοι και θέλουν να δοκιμάσουν διάφορα. Δεν έχω δει πολλά από όσα κάνουν, αλλά από τα λίγα που έχω δει νομίζω ότι είναι ξεκαρδιστικοί και υπέροχοι».

Christian: «Πρέπει πάντα να κάνεις καινούρια πράγματα. Θα μπορούσαν απλώς να επιστρέψουν ως Hardy Boyz, να τριγυρίζουν από πόλη σε πόλη και να ελπίζουν ότι ο κόσμος θα τους ακολουθεί για όσα έχουν πετύχει στο παρελθόν. Ωστόσο, αποφάσισαν να αλλάξουν και να παραμένουν φρέσκοι και να κάνουν τον κόσμο να μιλάει για αυτούς, κάτι το οποίο άλλωστε είναι ο βασικός σου στόχος σε αυτόν τον χώρο».

Item Reviewed: Edge & Christian: «Μπράβο στους Hardys» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top