ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Fastlane 2017: Θέμα δευτερολέπτων


Καθόλου δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει το Universal Championship ο Goldberg, καθώς τα κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λόγω του Chris Jericho. Την πρώτη ήττα της Charlotte σε pay per view κόστισε η Bayley. Κέρδισε τον Braun Strowman ο Roman Reigns.


Kick Off

Έναν αγώνα περιείχε το Kick Off και ήταν για την Cruiserweight Division. Οι Akira Tozawa και Rich Swann συμμάχησαν για να κερδίσουν τους Brian Kendrick και Noam Dar.

PPV

Εύκολη βραδιά είχε ο Samoa Joe. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα επί του Sami Zayn και τον έκανε να λιποθυμήσει με το Coquina Clutch.


Με κλεψιά κράτησαν το RAW Tag Team Championship οι Luke Gallows και Karl Anderson κόντρα στους Enzo Amore και Big Cass. Ο Karl Anderson έκανε pin στον Enzo και το πόδι του Enzo ήταν στο σκοινί αλλά ο Gallows το μετακίνησε πριν το δει ο διαιτητής και οι πρωταθλητές κέρδισαν.


Η Nia Jax και η Sasha Banks είχαν άλλον έναν αγώνα, στον οποίο αυτή τη φορά νικήτρια αναδείχθηκε η Sasha με rollup.

O Jinder Mahal και ο Rusev τσακώθηκαν και ζήτησαν singles αγώνα από τον Mick Foley. O Foley τους είπε ότι και οι δύο θα αγωνιστούν με αντίπαλο της επιλογής του GM. Στο ρινγκ οι πρώην παρτενέρ πλακώθηκαν για το ποιος θα παίξει πρώτος και επικράτησε ο Jinder Mahal, ο οποίος στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Cesaro. O Big Show ήταν ο αντίπαλος του Rusev. Μετά από 3 chokeslams, ο Big Show αποτελείωσε τον Rusev με knoockout punch.


O Jack Gallagher έφτασε πιο κοντά από οποιονδήποτε στο να εκθρονίσει τον Neville από την κορυφή των Cruiserweights αλλά δεν τα κατάφερε. Τρεις κουτουλιές δέχτηκε ο πρωταθλητής αλλά δεν πτοήθηκε. Μόλις βρήκε την ευκαιρία εκτέλεσε μετά από καιρό το Red Arrow και πήρε τη νίκη.


Η New Day εμφανίστηκε με μηχανή παγωτού και είπε ότι το όνειρο για παγωτό της New Day έγινε πραγματικότητα.


Η στιγμή της ήττας του Braun Strowman έφτασε. Ο Strowman κυριάρχησε επί του Roman Reigns αλλά στο τέλος έκανε λάθος και το πλήρωσε. Έκανε splash από το τρίτο σκοινί, αστόχησε και ο Reigns τον κέρδισε με το spear.


Κι όμως έγινε! Η Charlotte ηττήθηκε σε pay per view. Έστω κι αν η Bayley είχε τη βοήθεια της Sasha Banks. H Sasha παρενέβη στον αγώνα και την χτύπησε η Charlotte. Έπειτα, η Charlotte πήγε να κλέψει σε pinfall αλλά η Sasha το είπε στον διαιτητή και αυτός την σταμάτησε. Η Bayley βρήκε την ευκαιρία και εκτέλεσε το Bayley To Belly για να παραμείνει RAW Women's Champion.


Το Universal Championship πέρασε στα χέρια του Goldberg. Ο Kevin Owens προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση βγαίνοντας έξω από το ρινγκ. Μόλις επέστρεψε στο ρινγκ εμφανίστηκε ο Chris Jericho, ο οποίος απέσπασε την προσοχή του Owens. Με ένα spear και ένα Jackhammer ο Goldberg πήρε τη νίκη και τον τίτλο.


Αποτελέσματα Fastlane 2017

- Ο Samoa Joe κέρδισε τον Sami Zayn
- Οι Gallows & Anderson κέρδισαν τους Enzo & Cass (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- H Sasha Banks κέρδισε την Nia Jax
- O Cesaro κέρδισε τον Jinder Mahal
- O Big Show κέρδισε τον Rusev
- O Neville κέρδισε τον Jack Gallagher (παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- Ο Roman Reigns κέρδισε τον Braun Strowman
- H Bayley κέρδισε την Charlotte (παρέμεινε RAW Women's Champion)
- Ο Goldberg κέρδισε τον Kevin Owens (νέος Universal Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Fastlane 2017: Θέμα δευτερολέπτων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top