ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Fastlane: Θα κρατήσει τον τίτλο ο Owens;


Στο main event του Fastlane ο Kevin Owens θα υπερασπιστεί το Universal Championship κόντρα στον Bill Goldberg και η συντριπτική πλειοψηφία του WWE Universe θεωρεί σίγουρη την αλλαγή τίτλου στο τελευταίο PPV πριν την Wrestlemania.


Ωστόσο, δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα. Στις 12 Μαρτίου και στο δρόμο για την Wrestlemania 33 το WWE θα κάνει μία ακόμη στάση στη θρυλική αρένα του Madison Square Garden, εκεί όπου θα εμφανιστούν Superstars και από τα δύο brands.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες στο συγκεκριμένο live event, ο Kevin Owens θα αγωνιστεί κόντρα στον Brock Lesnar σε αναμέτρηση με διακύβευμα το Universal Championship.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι αρκετοί εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Brock Lesnar θα εμφανιστεί στο Fastlane για να στερήσει τον τίτλο από τον Goldberg, αν και κάτι τέτοιο δεν θα έχει κάποια λογική από τη στιγμή που έχει ήδη προγραμματιστεί αγώνας ανάμεσα στους Lesnar-Golberg στην Wrestlemania, καθώς ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ο "Beast Incarnate" θα στερήσει από τον εαυτό του αγώνα για τον τίτλο.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Fastlane: Θα κρατήσει τον τίτλο ο Owens; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top