ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Νεότερα για το μέλλον των Hardys


Αν και οι αρχικές φήμες έλεγαν ότι το συμβόλαιο των Hardys με το Ring Of Honor είναι full-time, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και το μέλλον τους παραμένει μετέωρο.


Οι ROH Tag Team Champions θα αντιμετωπίσουν τους Young Bucks την Πρωταπριλιά στο Supercard Of Honor XI. Μετά από αυτό το event δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις. Αν χάσουν τους τίτλους στο event θα είναι μια ένδειξη του ερχομού τους στο WWE, καθώς δεν κλείνουν εμφανίσεις για τον Μάιο και μετά.

Η άρνηση αυτή να κλείσουν εμφανίσεις μετά τον Μάιο αποτελεί βασικό πειστήριο ότι βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με το WWE και άλλα promotions. Όντας οι πιο καυτοί free agents στον κόσμο, οι Hardys δέχονται αμέτρητες προτάσεις και θα πάρουν τον χρόνο τους για να αποφασίσουν οριστικά για το μέλλον τους.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Νεότερα για το μέλλον των Hardys Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top