ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Impact Wrestling 16/3/2017: Οι LAX επέστρεψαν


Οι LAX επέστρεψαν στο Impact και πάνε για το Impact Wrestling World Tag Team Championship. Υπέταξε τον EC3 ο Alberto El Patron. Κράτησε το X-Division Championship o Trevor Lee.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με ένα meeting του Alberto El Patron με το management του Impact στα γραφεία, όπου ο El Patron αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον τίτλο του λόγω του τρόπου με τον οποίο τον κέρδισε.

Ο Alberto El Patron ζήτησε τον Bobby Lashley αλλά εμφανίστηκε ο EC3. O EC3 του είπε να αγωνιστούν με τον νικητή να παλεύει τον Lashley για τον τίτλο αλλά ο El Patron αρνήθηκε. Ο EC3 προσπάθησε να τον πείσει, ο El Patron τον έβρισε και τελικά άρχισαν να πλακώνονται πριν τους σταματήσουν οι security. O El Patron δέχτηκε την πρόκληση του EC3.

O Loredo Kid και ο Garza Jr. έκαναν το ντεμπούτο τους στο Impact κόντρα στους Eli Drake και Tyrus. Οι νεοφερμένοι Μεξικανοί κέρδισαν με roll-up του Garza στον Drake.

O Cody Rhodes εμπόδισε την διεξαγωγή του αγώνα της Brandi Rhodes με την Kayci Quinn και προκάλεσε τον Moose για το Grand Championship. H Rosemary από το πουθενά επιτέθηκε στην Quinn.

Ο Alberto El Patron κέρδισε ρεβάνς με τον Bobby Lashley με εντυπωσιακό τρόπο. Ο EC3 σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει καρέκλα αλλά το μετάνιωσε, ο El Patron το εκμεταλλεύτηκε, κλείδωσε το cross armbreaker και ανάγκασε τον EC3 να κάνει tap out για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Impact. Μετά τον αγώνα ο El Patron εξέφρασε τον σεβασμό του στον EC3 και του έδωσε το χέρι.

Ο Suicide επέστρεψε και διεκδίκησε μαζί με τους Andrew Everrett και Braxton Sutter το X-Division Championship του Trevor Lee. H Laurel Van Ness απέσπασε την προσοχή του Sutter και ο Trevor Lee εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κρατήσει τον τίτλο του. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε η Sienna και είπε στον Sutter και την Allie ότι η πρώτη φορά που θα κοιμηθούν μαζί θα είναι στο νοσοκομείο.

Ο Bruce Prichard ανακοίνωσε ότι σε 2 εβδομάδες 4 ομάδες θα διεκδικήσουν το Impact Wrestling World Tag Team Championship. H Decay είπε ότι πρέπει να δοθούν οι τίτλοι σε αυτούς επειδή τους απάλλαξαν από τους Hardys. Τους διέκοψαν οι Reno Scum και στη συνέχεια οι Garza Jr. και Loredo Kid. Άρχισε καβγάς και αφού καθάρισε η Decay το ρινγκ εμφανίστηκαν οι LAX, οι οποίοι πραγματοποίησαν την επιστροφή τους στο Impact με νέα μέλη και άδειασαν το ρινγκ.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 16/3/2017

- Οι Loredo Kid & Garza Jr. κέρδισαν τους Eli Drake & Tyrus
- O Alberto El Patron κέρδισε τον EC3
- Ο Trevor Lee κέρδισε τους Suicide, Braxton Sutter και Andrew Everrett

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 16/3/2017: Οι LAX επέστρεψαν Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top