ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Impact Wrestling 2/3/2017: Ξεπέρασε άλλο ένα εμπόδιο ο Lashley


O Lashley παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion με αντίπαλο τον Josh Barnett. Νέος Grand Champion ο Moose. Κέρδισαν κι άλλους τίτλους οι Hardys.


Το Last Knockout Standing Match για το Knockouts Championship άνοιξε το επεισόδιο. Η Jade πάλεψε σκληρά αλλά δεν κατάφερε να σηκωθεί από το Red Wedding της Rosemary στην μπάρα εισόδου.

Ο Moose είπε ότι θα διαλύσει τον Cody Rhodes όταν τον πιάσει στα χέρια του. Ο Cody μπήκε από το κοινό και του επιτέθηκε. Security και παλαιστές προσπάθησαν να τους σταματήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Cody επιτέθηκε και στον σχολιαστή Josh Matthews.

Την βοήθεια των Kingston και Bram χρειάστηκε ο James Storm για να κερδίσει τον Jessie Godderz. O Kingston απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και ο Bram χτύπησε με καρέκλα τον Godderz. O Storm εκτέλεσε το Last Call και κέρδισε.

Στη μάχη μεταξύ πρώην παρτενέρ, ο Trevor Lee κέρδισε τον Andrew Everrett βάζοντας τα γόνατα του στον Everrett όταν προσγειώθηκε από το Shooting Star Press και παρέμεινε X-Division Champion.

Ο Jeff Hardy είδε όραμα για τον επόμενο προορισμό των Hardys στο Expedition Of Gold. Μαζί με όλη την οικογένεια Hardy μεταφέρθηκαν σε ένα ανεξάρτητο promotion, το MCW. O Senor Benjamin επιτέθηκε με ηλεκτροσόκ στους διεκδικητές των Tag Team τίτλων και ο αγώνας δόθηκε στους Hardys. Οι Hardys κατέκτησαν τους τίτλους κόντρα στους Ecktourage.

Το Grand Championship επέστρεψε στην κατοχή του Moose. Οι κριτές ήταν αυτοί που έκριναν τον αγώνα, με τους δύο να τον δίνουν στον Moose και τον τρίτο στον Galloway.

O Lashley υπερκέρασε και το εμπόδιο του Josh Barnett. O TNA World Heavyweight Champion κέρδισε με spear, αν και ο ένας ώμος του Barnett ήταν σηκωμένος στο pin αλλά δεν τον είδε ο διαιτητής.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 2/3/2017

- Η Rosemary κέρδισε την Jade (παρέμεινε Knockouts Champion)
- Ο James Storm κέρδισε τον Jessie Godderz
- Οι Hardys κέρδισαν τους Ecktourage (νέοι National Tag Team Champions)
- Ο Moose κέρδισε τον Drew Galloway (νέος Grand Champion)
- O Lashley κέρδισε τον Josh Barnett (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 2/3/2017: Ξεπέρασε άλλο ένα εμπόδιο ο Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top